Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strujni udar

Teška nesreća u Novom Zagrebu: Dječaku opečeno 70 posto tijela

Borna Filić/PIXSELL
20.06.2017.
u 10:08

Dječaku je opečeno čak 70 posto tijela i riječ je o teškom stupnju opeklina, rekao je za 24 sata doktor Rok Kralj

Na ranžirnom kolodvoru u Novom Zagrebu, u nedjelju oko 20 sati, prilikom kretanja po teretnom vagonu zbog strujnog udara teško je ozlijeđena maloljetna osoba, a liječnička pomoć pružena mu je u Klinici za dječje bolesti, izvijestila je zagrebačka policija.

– Dječaku je opečeno čak 70 posto tijela i riječ je o teškom stupnju opeklina – rekao je za 24 sata doktor Rok Kralj, kirurg Klinike za dječje bolesti u Klaićevoj ulici u Zagrebu te dodao kako su dječaka pokušavali stabilizirati tijekom jučerašnjeg dana kako bi bio spreman za saniranje teško opečenih dijelova tijela. 

– Leži na Jedinici intenzivnog liječenja, a kako će teći njegovo liječenje, tek ćemo vidjeti. Ozljede su u svakom slučaju vrlo teške –  rekao je Kralj.

Komentara 2

OB
ObrenM
10:28 20.06.2017.

Nazdravlje "roditelji".Svakodevno se vide djeca daleko ispod punoljetnosti,kako piju,puse i skitaju u sitne sate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije