Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava na staroj cesti Rijeka - Zagreb

Teška nesreća: Mladić (18) Audijem sletio s ceste, poginuo suvozač (17)

Očevid
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
18.05.2019.
u 12:44

Nesreća se odgodila u petak u 22.25 sati na državnoj cesti D3

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u petak u 22.25 sati na državnoj cesti D3 kod mjesta Močile smrtno je stradao 17-godišnjak, piše Novi list.

Na staroj cesti Rijeka-Zagreb 18-godišnjak je upravljao Audijem, riječkih registarskih oznaka, vozeći se u smjeru Zagreba.

Ulaskom u desni zavoj izgubio je kontrolu nad automobilom, gdje je zahvatio travnatu površinu te prednjim dijelom automobila udario u kameni usjek. Od siline udarca odbio se i završio na lijevom boku te prevrnuo na krov gdje je automobil nastavio svoju putanju sa nesretnim mladićima sve dok se nije zaustavio na travnatoj površini.

Mladi 17-godišnji suvozač je preminuo, dok je 18-godišnji vozač teže ozlijeđen. Na mjesto nesreće izašla je i državna odvjetnica koja je rukovodila očevidom.

Ključne riječi

Komentara 10

SO
sokol99
20:33 18.05.2019.

Ajoj ajoj šteta mladog života velika tragedija najiskrenija sučut obitelji.

JH
Jhony
14:20 18.05.2019.

Šteta mladog života... Ali dal vi novinari imate niki kompleks BMW-a, Audia, Mercedesa.Ne kuzim dali je potrebno napisati marku automobila kad su ta tri u pitanju a inace onda sam napisete automobilom kad je drugi u pitanju... Komplekse lječite negdje drugdje a ne na crnoj kronici!

Avatar Dumen
Dumen
09:17 18.05.2019.

sve je to od lošeg jela i pića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije