Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLOKIRAN PROMET

Teška nesreća na A3: Sudarilo se više vozila, dvije osobe poginule

Foto: screenshot 24sata
1/10
09.09.2020.
u 16:43

- Velike su gužve na obilasku od Ivanić Grada do Zagreba zbog prometne nesreće na A3. Kamioni stvaraju velike čepove iz oba smjera jer se ne mogu mimoići. Kolone su kilometarske - kazala nam je čitateljica

Dvije osobe poginule su u prometnoj nesreći između dva teretna i dva osobna vozila koja se dogodila danas oko 16 sati na A3, 3 km nakon odmorišta Ježevo u smjeru istoka, izvijestila je PU zagrebačka. Dodaju da je do nesreće došlo "za sada iz neutvrđenih razloga i na neutvrđen način", a nakon čega je izbio požar.

>> FOTO Nesreća na A3

1/11

- Zbog sigurnosti ostalih sudionika u prometu zatvoren je promet od izlaza Rugvica u smjeru istoka i od izlaza Ivanić Grad u smjeru zapada, promet se odvija obilazno na lokalne ceste. Sva vozila zatečena između mjesta događaja se postupno propuštaju. Požar je lokaliziran međutim i dalje se gasi postepeno. U suradnji s nadležnim službama žurno se priprema sjeverni kolnik A3, između čvora Rugvica i Ivanić grad za dvosmjerni promet jednim kolničkim trakom. Očevid će se obaviti čim se steknu uvjeti - poručili su iz policije.

>> VIDEO Prolazak policijskog vozila do mjesta prometne nesreće

Nesreća je uzrokovala veliku gužvu i vozi se obilaznim pravcima. 

- Velike su gužve na obilasku od Ivanić Grada do Zagreba zbog prometne nesreće na A3. Kamioni stvaraju velike čepove iz oba smjera jer se ne mogu mimoići. Kolone su kilometarske - kazala nam je čitateljica.

Foto: Čitatelj

- Zbog prometne nesreće na autocesti A3 Bregana-Lipovac između naplatne postaje Zagreb-Istok i čvora Ivanić Grad, prekinut je promet u oba smjera. U smjeru istoka obilazno se vozi preko Rugvice, a u smjeru zapada preko čvora Ivanić Grad - izvijestili su iz HAK-a.

Kako nam je javila čitateljica, zbog stravične prometne nesreće koja se dogodila na autocesti A3, promet je preusmjeren kroz lokalnu cestu u mjestu Ježevo. 

To je dovelo do velike gužve.

- Kamioni se teško i jedva mimoilaze kroz mjesto, a nekolicina vozača stoji na slobodnim prostorima uz cestu - javlja nam Viktorija Bugarin.

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar miyamoto
miyamoto
16:44 10.09.2020.

U De su ceste besplatne i unatoc neogranicenim brzinama udesi su rijedji nego kod nas

Avatar miyamoto
miyamoto
16:41 10.09.2020.

nase ceste nisu prilagodene brzinama vecim od 130 km/h. kamiondjije voze pod stresom, cesto pospani. mnogo se koristi mob u voznji itd. VOZITI znaci drzati cvrsto volan i koncentrirano pratiti cestu

RS
rasta sev
13:56 10.09.2020.

Gdje je nestalo 14 komentara od 16 samo dva se mogu pročitati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije