Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hitno prebačeni u bolnicu

Teška nesreća kod Zadra: Pijan sletio s ceste i udario dvojicu mladića

nesreća
Davor Visnjic/PIXSELL/Ilustracija
10.11.2019.
u 10:00

Mladići su s teškim tjelesnim ozljedama prevezeni u zadarsku bolnicu, a nad vozačem koji je uhićen, se provodi kriminalističko istraživanje

U Podgradini kod Zadra je u subotu navečer oko 21, 30 došlo do teške prometne nesreće u kojoj su usred naleta vozila ozlijeđena dvojica pješaka.

Naime, 54-godišnjak, koji je upravljao automobilom zadarskih registracija pod utjecajem alkohola od 1,7 promila, je uslijed neprilagođene brzine sletio s kolnika i udario u 29-godišnje mladiće.

Mladići su s teškim tjelesnim ozljedama prevezeni u zadarsku bolnicu, a nad vozačem koji je uhićen, se provodi kriminalističko istraživanje, javlja Antena Zadar.

Kako doznajemo iz policije vozač će nakon kriminalističkog istraživanja biti priveden pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu za izazivanja prometne nesreće.

 

Ključne riječi

Komentara 5

DH
dalibor.hren
12:14 10.11.2019.

30 godina zatvora, pa nek loču i dalje...Drugog načina nema!

ID
ivo.dzinic
10:33 10.11.2019.

Dobit ce ukor ili eventualno uvjetnu kaznu sa rokom kusnje od sest mjeseci jer svi znamo kako rade i presudjuju zadarski sudci i sutkinje.

DU
Deleted user
10:17 10.11.2019.

Čemu se čudite. Jučer ih je ministar Horvat pozvao da loču i voze jer će im policija progledati kroz prste. I on poslušao i nagazio kao Turudić i Horvatinčić zajedno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije