Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA MAGISTRALI

Teška nesreća kod Splita: Sudarilo se pet vozila. Dvije osobe u bolnici

Foto: Dalmacija danas
1/4
23.11.2021.
u 16:52

Promet se trenutno odvija jednim trakom uz regulaciju prometa policije

Na jadranskoj magistrali kod Sumpetra nedaleko od Splita došlo je oko 15.25 sati do teške prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo petero osobnih automobila

Kako doznaje Dalmacija Danas, dvije osobe hitno su prevezene u KBC Split. 

- Sudarila su se pet vozila. Jedno se prevrnulo, jedno je sletjelo s kolnika.

Na mjesto događaja su pozvani vatrogasci i hitna pomoć. U ovom trenutku još nemamo informacija o ozlijeđenim osobama, kazala je Sanja Nazlić iz PU splitsko-dalmatinske. 

Promet se trenutno odvija jednim trakom uz regulaciju prometa policije. 

>> VIDEO Liječnik iz KBC-a Split: Tko ne vjeruje, može doći u bolnicu, cijelo prizemlje i drugi kat pretvoreni su u intenzivnu

Komentara 1

DU
Deleted user
17:29 23.11.2021.

Ovaj VIRUS, virus nepoštivanja važećih prometnih propisa je još gori od Corone u Hrvatskoj. Svi divljaju, u petak navečer u Ilici u Kustošiji prošao frajer na crveno jer s desna i lijev nije bilo vozila! GDJE JE POLICIJA? Gdje? Taj će to tako dugo raditi dok se osijeća sigurnim i misli da je frajer, a ugrožava i djecu i stare i tuđu imovinu. Učinite nešto policijo!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije