Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Čuo se strašan udarac'

Teška nesreća kod Požege: Golfom je usmrtio gotovo na kućnom pragu

Prometna nesreća - Požega
Foto: pozega.eu
1/7
10.10.2017.
u 23:47

- Čuo se strašan udarac. Ogorčeni smo jer ovdje se vozi kao na utrkama - kazali su mještani Alilovaca.

53-godišnjakinja je oko 22 sata smrtno stradala u prometnoj nesreći u Alilovcima kod Požege, piše portal Požega.eu

Nju je gotovo na kućnom pragu udario Golf kojim je upravljao 24-godišnjak. Mladić je nakon nesreće nastavio voziti, no ubrzo se vratio na mjesto nesreće. 

- Čuo se strašan udarac. Ogorčeni smo jer ovdje se vozi kao na utrkama - kazali su mještani Alilovaca te dodali da se nedvno na istom mjestu dogodila teška nesreća.  Na mjesto nesreće došla je i Hitna pomoć, no liječnici nisu uspjeli spasiti nesretnu ženu. 

Komentara 5

Avatar Papatest
Papatest
00:54 11.10.2017.

Policija šeta po garažama robnih centara i lijepi kazne za parkiranje umjesto da radarima kontroliraju brzinu na kritičnim točkama a ne u zasjedama po obilaznicama

VI
Vito
07:30 11.10.2017.

Boras: Pa sto se ovo desava u nasoj drzavi??? ::::: Pljačkaši pljačkaju, ubijice ubijaju, "institucije rade svoj posao", "novinari" pišu što im naređuju. __ To "novinari" nazivaju " neovisnost" __ To se događa u vašoj državi __ Moja Država još uvijek nije nezavisna, a i u njoj se događa isto.

DU
Deleted user
01:05 11.10.2017.

Pa sto se ovo desava u nasoj drzavi??? Jucer oni bombasi da su i Boska Buhu nadmasili,,,pa onda ona zena,,,pa sad ovo to vise nije normalno.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije