Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija

Teška nesreća kod Pleternice: Mladić (23) autom sletio s ceste i poginuo

nesreća
Marko Mrkonjic/PIXSELL, Ilustracija
05.04.2020.
u 08:33

Prema sadašnjim informacijama s njim u vozilu je bio još jedan mladić koji nije zadobio nikakve ozljede

Teška prometna nesreća se dogodila za 4 sata ujutro na cesti Knežci Pleternica. Došlo je do slijetanja osobnog automobila Audi 6 požeških registracijskih oznaka kojom prilikom je život izgubio 23-godišnji mladić iz obližnjeg Grabarja.

Prema prvim informacijama on se kretao iz Knežaca prema Zarilcu, a na izlazu iz tog sela navodno je izgubio nadzor nad vozilom, te sletio s kolnika u kanal. Najvjerojatnije je došlo i do prevrtanja automobila, a kako doznajemo vozač je tom prilikom ispao iz njega, te na mjestu poginuo, javlja pozega.eu.

Prema sadašnjim informacijama s njim u vozilu je bio još jedan mladić koji nije zadobio nikakve ozljede. Na intervenciji su po dojavi izašli i vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Požeško-slavonske županije i DVD-a Pleternica.

Policijski službenici obavljaju očevid nakon čega će se znati više detalja o ovoj tragediji koja je teško pogodila njegovu obitelj i selo Grabarje.

Ključne riječi

Komentara 2

LE
LeonM
16:13 05.04.2020.

Ajde da su auti nedavno izumljeni pa da ne znamo još koliko je divljanje, nevezivanje i vožnja pod utjecajem opasni. Ali danas... No comment

LE
LeonM
16:04 05.04.2020.

Ak si je prije ludovanja spil coronu il dvije obavezno napišite da je od corone.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije