Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kod Okučana

Teška nesreća: Autom podletjeli pod kamion, cijela obitelj završila u bolnici

Foto: Franjo Lepan/24sata
19.07.2020.
u 10:20

Na mjestu prometne nesreće intervenirali su i vatrogasci iz Okučana kako bi odvojili smrskani automobil od kamiona, a potom i izvukli ozlijeđenu obitelj iz vozila.

U teškoj prometnoj nesreći između čvorova Novska i Okučani u ranim jutarnjim satima ozlijeđeno je više ljudi. Automobil francuskih registracija podletio je pod kamion srbijanskih registracija na autocesti A3 u smjeru Lipovca, neslužbeno se doznaje .

- Nešto prije 7 sati zaprimili smo ozlijeđene iz prometne nesreće, u kojoj je za sada utvrđeno da je dvoje teško ozlijeđenih, a radi se o ocu i majci. Dvoje malodobne djece zadobilo je lakše ozljede. Oni su zbrinuti, pružena im je adekvatna pomoć, ali smo ih zbog djece zadržali na promatranju u bolnici - rekao je dr. Darko Kikić, dežurni kirurg novogradiške bolnice, piše 24sata. 

Na mjestu prometne nesreće intervenirali su i vatrogasci iz Okučana kako bi odvojili smrskani automobil od kamiona, a potom i izvukli ozlijeđenu obitelj iz vozila.

Očevid je u tijeku. U smjeru Lipovca vozi se otežano jednim trakom uz ograničenje brzine. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije