Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na mjestu poginuo

Neoprezno se uključivao na autocestu kod Bosiljeva pa ga udario teretni kamion

bosiljevo
Foto: HAK
14.06.2019.
u 14:09

Očevidom je utvrđeno da vozač (31) automobila nije propustio sva vozila koja su se kretala tom cestom

Djelatnici PU karlovačke završili su istragu na mjestu nesreće koja se jutros u 4.35 sati dogodila na autocesti A6 kod Bosiljeva u smjeru Zagreba u kojoj je smrtno stradao 31-godišnji muškarac.

Istraga je pokazala da je poginuli vozač kriv za izazivanje prometne nesreće.

– Osobnim automobilom bjelovarskih registarskih oznaka upravljao je 31-godišnjak koji se s prometne trake za zaustavljanje vozila u nuždi započeo uključivati u promet iako prethodno nije propustio sva vozila koja su se kretala tom cestom. Uslijed toga u njega je udario teretni automobil riječkih registarskih oznaka kojim je tim dijelom ceste upravljao 22-godišnjak. Na mjestu prometne nesreće 31-godišnji vozač je smrtno stradao. Očevidom je na mjestu događaja rukovodila zamjenica općinske državne odvjetnice, a policija nastavlja kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih bitnih činjenica vezanih za ovu prometnu nesreću. Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu o događaju će biti dostavljeno izvješće – objavili su iz PU karlovačke.

Ključne riječi

Komentara 8

DE
deda1234
14:16 14.06.2019.

Ja nekuzim te ljude koji sa zaustavne cim krene ubaci se na voznu traku.... Pa ubrzaj do 70... 80... Imas mjesta kolko hoces...

Avatar Tračalo
Tračalo
07:18 14.06.2019.

Broj poginulih se smanjuje

DT
dturina
08:42 14.06.2019.

Kod stvaranja mišljenja o broju poginulih na cestama, pametni ljudi se oslanjaju na godišnje statistike, a ostali na vijesti na portalima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije