Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška nesreća kod Čakovca

Izletio s ceste i prevrnuo se te udario u stablo, poginuo mladić (24). Teško ozlijeđeno dijete

Nesreća
Foto: emedjimurje.hr
1/3
14.07.2019.
u 08:15

Policija je ubrzo stigla kako bi provela očevid. Dvoje ozlijeđenih prevezli su u županijsku bolnicu Čakovec.

U teškoj prometnoj nesreći kod Čakovca jedan je čovjek poginuo, a još je dvoje ozlijeđenih, dijete od 13 godina te 27- godišnjak.

Kako piše 24 sata, vozač kombija čakovečkih registracija oko 0.30 sati izletio je kombijem s ceste Čakovec-Štefanec te se prevrnuo i udario u stablo. 

Noćas u 00,28 sati na cesti Čakovec - Štefanec u Međimurju dogodila se prometna nesreća u kojoj je poginuo 24-godišnjak iz Orehovice. Vozač kombi vozila registarske oznake CK 899HB u lijevom zavoju sletio je s kolnika i kombi se prevrnuo se. U vozilu su bila dva muškarca i 13-godišnje dijete. 24-godišnjak je navodno ispao iz kombija. Dvije osobe su ozlijeđene i zbrinute u Županijskoj bolnici Čakovec. 

Na mjestu nesreće smrtno je stradao 24-godišnji mladić s područja općine Orehovica, dok su teško stradali 13-godišnjak i 27-godišnjak, javlja emeđimurje.

Policija utvrđuje tko je upravljao vozilom Mercedes Sprinter zelene boje, neslužbeno se doznaje kako je stradali muškarac ispao iz vozila.  Naložena je i obdukcija, a krim istraživanja se nastavljaju. Stradali mladić je sedma žrtva na međimurskim cestama ove godine.

Uskoro opširnije...

Komentara 11

Avatar isoc41
isoc41
08:26 14.07.2019.

Zasto niste napisali imena i prezimena ovih pripadnika romske nacionalne manjine, bas kao sto ih pisete u slucajevima kada u nesrecama sudjeluju pripadnici domicilnog stanovnistva RH?

MS
mala_sova
09:12 14.07.2019.

Išao sam tuda, radi se o teško prohodnoj brdsko-planinskoj dionici Štefanec-Čakovec, to je jedna od najopasnijih prometnica u državi, s nepreglednim zavojima i čestim odronima.

TR
trafic4444
11:28 14.07.2019.

Brazilijanci?...treba im dozvolit vožnj bez vozačkih i s 3.0....bar na neki način da se prorjede

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije