Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREUZELE GRAD

Teroriziraju stanovnike: 'Zamislite da čujete kako netko hoda po krovu! Demoni ili provalnici u klompama?'

Goats roam on the streets of Llandudno
Foto: Carl Recine/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/7
26.02.2021.
u 22:20

Još nije utvrđeno kako su se našle tamo, ni je li njima dopušteno slobodno šetanje po gradu

Nakon što su preuzele grad tijekom prve karantene prošle godine u Ujedinjenom Kraljevstvu, lokalne koze u ljetovalištu Llandudno u Walesu ponovno su preuzele kontrolu, gdje su nekidan viđene kako se penju po krovu obližnje kuće.

Još nije utvrđeno kako su se našle tamo, ni je li njima dopušteno slobodno šetanje po gradu, no sigurno je da sve više i više stvaraju stres okolnim stanovnicima, prenosi Metro.co.uk.

Mještani su iziritirani njihovim slobodnim kretanjima, no mnogi komentari ispod videa kojeg je objavio Michael Lunn puni su oduševljenja, a neki mnogi su komentirali i 'kako su koze slatke'.

- Zamisli da hodaš po kući i samo čuješ klopotanje na svom krovu. Demoni?! Ili provalnici u klompama, komentirao je jedan od užasnutih korisnika Facebooka.

Divlje koze, njih 200 koliko ih stanuje na tom području, pronalaze sklonište u okolnim selima samo kada bude vjetrovito.

Llandudno

 

Read more: https://metro.co.uk/2021/02/26/goats-that-took-over-welsh-town-continue-reign-of-terror-by-climbing-on-roof-14152382/?ito=cbshare

Twitter: https://twitter.com/MetroUK | Facebook: https://www.facebook.com/MetroUK/

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije