Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bio u bolnici

Pronađen dječak (7) koji je nestao za vrijeme terorističkog napada u Barceloni

Foto: Facebook/Reuters
19.08.2017.
u 16:35

Policija je odbila dati detaljnije informacije zato što se radi o djetetu.

Julian Alessandro Cadman (7) koji je nestao za vrijeme terorističkog napada u  Barceloni pronađen je živ u bolnici, piše Guardian.

Policija je odbila dati detaljnije informacije zato što se radi o djetetu.

Julianova majka Jom pretrpjela je ozbiljne ozljede, ali joj je stanje stabilno. 

Katalonska policija je priopćila kako dječaka nisu niti tretirali nestalim te da su znali gdje se nalazi i u kakvom je stanju.

Navodno je intervenirala i britanska premijerka Theresa May koja je tražila hitne informacije o stanju dječaka nakon što je Julianov djed, Britanac koji živi u Australiji, molio za pomoć.

- Moj unuk Julian Alessandro Cadman je nestao. Molim sve da proslijede njegovu fotografiju, rekao je Julianov djed.

Za napad u kojem su teroristi kombijem usmrtili 13 osoba i ozlijedili više od 120 odgovornost je preuzela takozvana Islamska Država.

Komentara 1

EL
EldersRealm
18:42 19.08.2017.

Na zalost, policija je demantirala novinare jer djecak nije nadjen. Ta bolesna potreba da se nesto objavi prije svih dovodi do ovakvih situacija, gdje se obitelj ponadala da je sve u redu, da bi policija to demantirala i rekla da o djecaku nista ne znaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije