Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKE OPTUŽBE

Terorist za napad 11. rujna i atentat na Clintone optužio Saudijsku Arabiju

Hillary i Bill Clinton
Foto: Ron Sachs/DPA/PIXSELL
19.11.2014.
u 08:21

Zacarias Moussaoui tvrdi da mu je saudijska princeza dala novac

Terorist koji je sudjelovao u napadu na SAD 11. rujna 2001. godine optužio je Saudijsku Arabiju za povezanost s tim napadom, ali i atentatom na bivšeg predsjednika Billa Clintona i njegovu suprugu Hillary tijekom posjeta Ujedinjenom kraljevstvu, prenosi CNN.

Zacarias Moussaoui (46), duševno bolesni francuski državljanin koji odslužuje doživotnu kaznu u Coloradu, tvrdi da se bio susreo sa saudijskim princem i princezom, koja mu je navodno dala novac i osigurala sredstva za napadače na New York. Odvjetnici saudijske vlade više su puta odbacivali optužbe te tvrde da ih je američka komisija o napadu 11. rujna oslobodila optužbi.

Moussaoui u pismima poslanima federalnom sudu u New Yorku i Oklahomi tvrdi da je napadnut u zatvoru po nalogu terorista Ramzija Yousefa, koji ga je tako navodno pokušao spriječiti da svjedoči protiv Saudijaca. Yousef, kojeg se smatra mozgom terorističkog napada na WTC 1993. godine, nalazi se u istom zatvoru kao i Moussaoui.

>> Obama konačno priznao: Mučili smo neke ljude nakon 11. rujna

>> SAD strahuje da su džihadisti ukrali 11 zrakoplova i da će njima napadati

Komentara 9

KI
Kissinger
09:32 19.11.2014.

gledajući što su napravili u afganistanu,iraku,libiji...........pa sve do sirije te državnog udara u ukrajini,vjerovatno za 30 godina bu se saznali svi detalji o 11.rujnu 2001.star sam - to nebum dočekal !

DU
Deleted user
09:07 19.11.2014.

"Disevno bolestan francuski drzavljanin Zacarias Moussaoui" je naravno vrlo pouzdan izvor informacija! Ovo je pokusaj namjestaljke da se skine odgovornost Busha i njegove klike na koja je organizirala 11.09.

MX
Mister X
10:01 19.11.2014.

Terorist za napad 11. rujna i atentat na Clintone optužio Saudijsku Arabiju; da je onda drugi dan čitao njemačke novine znao bi to več onda .. Ili se pravi lud ili ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije