Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stravična nesreća

Teretnjak završio u provaliji, vozač se spasio iskakanjem

kamion
Arhiva VL
23.10.2010.
u 10:56

Vozač je iskočio iz vozila te pritom zadobio teške tjelesne ozljede.

Još uvijek nisu utvrđeni razlozi teške prometne nesreće koja se sinoć oko 21 sat dogodila u mjestu Frkašić nedaleko Udbine. Lička policija trenutno je i dalje na mjestu događaja, a u tijeku je izvlačenje teretnog kamiona iz provalije.

Četrdesetogodišnji vozač M.L. upravljao je teretnim vozilom marke Scania zagrebačkih registracija za koje je bila priključena labudica koja je prevozila radni stroj. Iz još uvijek neutvrđenih razloga, kamion prednjom lijevom bočnom stranom udara u kameni rubnik ceste.

Uslijed jakog udara kamion i prikolica se prevrću, a radni stoj pada s labudice na kolnik. Sva priključena vozila slijeću van ceste u provaliju duboku 50 metara.

Vozač je iskočio iz vozila te pritom zadobio teške tjelesne ozljede. Prevezen je u KBC Sušak gdje je zadržan na liječenju, izvijestila je lička policija.

Ključne riječi

Komentara 8

OB
-obrisani-
12:14 23.10.2010.

velikogorican56, prije nego napises komentar pogledaj i procita sta pise ispod slike! Foto:Arhiva VL

MM
Mladen Miletić
12:24 23.10.2010.

Hrvatska provaljivanja, navika da se laže evo primjera kako izgleda provalija kod novinara kada se trudi realno i istinito da objektivno opiše neki događaj,.Zamislite sada kako je tek u politici.. Pogledajte kako izgleda ta strašna hrvatska PROVALIJA !

VE
Velikogoričan56
11:58 23.10.2010.

nadamse da novinar nece opet promijeniti sliku, pa da ja ispadnem budala, ali ovaj kamion je prevrnut u grabi uz samu cestu, kakva provalija od 50 m?\'??????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije