Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima dvojnicu?

Teoretičari zavjera uvjereni: Ovo sigurno nije Melania Trump!

Melania Trump
Foto: DPA/Pixsell
1/6
19.10.2017.
u 08:33

Na pojedinim fotografijama Melania Trump ne izgleda kao inače pa teoretičari zavjera vjeruju kako to uopće nije ona nego njezino 'drugo tijelo'

Teoretičari zavjera uvjereni su kako se umjesto prve dame Amerike u javnosti katkada pojavljuje njezina dvojnica.

Naime, na pojedinim fotografijama Melania Trump ne izgleda kao inače pa teoretičari zavjera vjeruju kako to uopće nije ona.

Sporno je njezino pojavljivanje sa suprugom Donaldom Trumpom koji je u dvorištu Bijele kuće govorio o uraganu koji je pogodio Puerto Rico i o nuklearnom dogovoru s Iranom, a Melania je cijelo vrijeme samo mirno stajala kraj njega dok je lice prekrila velikim sunčanim naočalama.

Tviteraši su odmah počeli s teorijama o tome kako to uopće nije bila ona nego njezina dvojnica koju unajmljuje kada se mora pojaviti sa suprugom, a ona to ne želi jer ga potajno mrzi.

Melania Trump
1/6

Komentara 15

BI
billynik
09:21 19.10.2017.

Što vi nama servirate, nevjerojatno.

Avatar Sokol
Sokol
09:56 19.10.2017.

To je Besna Pušić

Avatar 123456
123456
10:01 19.10.2017.

evo mene opet poslije izdržane kazne jer sam napisal svoje mišljenje o VL koje se VL-u ne dopada! --------------------------------------------------------------------------------- a kaj se dotikavle ovog očajničkog pokušaja soroševaca za blaćenjem gospodina predsjednika Trumpa i njegove cijenjene obitelji mogu samo izjaviti: Uzalud vam trud svirači! Možda me VL opet banira, pa vas pozdravljam sa našim starim hrvatskim pozdravom - ZDS!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije