Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONAVIRUS

Telegraph tvrdi: Britanija od kolovoza namjerava početi cijepiti djecu

U Beogradu počelo docjepljivanje drugom dozom kineskog cjepiva protiv COVID-19
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
1/4
24.03.2021.
u 06:39

Izvješće The Telegrapha kaže da se uskoro očekuju podaci o sigurnosti iz studije na 300 dobrovoljaca između 6 i 17 godina, a zaključci u lipnju ili srpnju.

Djeca u Velikoj Britaniji počet će primati cjepivo protiv koronavirusa u kolovozu, u skladu s vladinim planovima o maksimalnom mogućem imunitetu nacije na koronavirus, objavio je u utorak The Telegraph.

Taj rok je nekoliko mjeseci raniji od onog prije najavljenog, kaže list, navodeći dva izvora uključena u te planove.

Prije donošenja konačne odluke vladini dužnosnici čekaju na rezultate studije na djeci cjepiva koje je Sveučilište Oxford razvilo s AstraZenecom.

Izvješće The Telegrapha kaže da se uskoro očekuju podaci o sigurnosti iz studije na 300 dobrovoljaca između 6 i 17 godina, a zaključci u lipnju ili srpnju.

Komentara 6

Avatar Kupujem izbore COVID dodatkom
Kupujem izbore COVID dodatkom
14:20 24.03.2021.

Samo da ovo ponovnim jer je vrlo važno: d cjepivo će se testirati na maloljetnicima dobrovoljcima. E sad, otkad se maloljetnici mogu sami javljati za medicinsko testiranje? Ne mogu. Prijavit će ih roditelji, skrbnici. Postavljaju se barem 3 pitanja: 1. Kakva je to etička kompanija koja testira na djeci? 2. Kakvi su to monstrumi od roditelja koji nude djecu na testiranje? 3. Što rade socijalne službe, gdje su? Hoće li se takvim neodgovornim roditeljima oduzimati djeca?

ZE
Ze
12:47 24.03.2021.

Dobrovoljci od 6, 7, 8, 9....godina?! Pametnom dosta!!!

DU
Deleted user
16:44 24.03.2021.

I eto nam puta prema 500 milijuna stanovnika koje zagovara striček Bill! Djecu učiniti neplodnima i eto nas u kratko vrijeme na 500 milijuna! Ono kaj je meni nevjerojatno jest činjenica da još uvijek ima toliko onih koji vjeruju u ovu plandemiju i laži koje nam se svakodnevno serviraju!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije