Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Filmska potjera u Zadru

Tek punoljetni Zadranin u zoru pijan jurio cestom, uhićen nakon sto se zabio u reklamni pano

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/2
10.05.2021.
u 15:56

Utvrđeno kako je vozilom upravljao 19-godišnjak pod utjecajem alkohola od 0,85 promila koji je uhićen i priveden u prostorije policije

U  nedjelju, 09. svibnja  oko 04.50 sati na raskrižju Ulice bana Josipa Jelačića i Ulice dr. Franje Tuđmana policijski službenici Postaje prometne policije Zadar uočili su osobno vozilo Volvo zadarski registarskih oznaka kojeg su koristeći zvučne i svjetlosne signale, pokušali zaustaviti, na što se vozač oglušio te nastavio vožnju u smjeru Ulice dr. Ante Starčevića gdje kroz raskrižje prolazi za vrijeme trajanja crvenog svjetla na semaforu.

Nakon toga je nastavio vožnju te dolaskom u raskrižje Ulice Vlatka Mačeka i Šestanski prolaz, ponovno prolazi za vrijeme trajanja crvenog svjetla na semaforu, kojom prilikom zbog neprilagođene brzine gubi kontrolu nad upravljačem i s vozilom prelazi na prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera te udara u nogostup, nakon čega bočnom stranom vozila u metalni stup na kojem su postavljena prometna svjetla (semafor, a potom vozilom izlijeće s kolnika i prednjim dijelom vozila udara u nosač reklamnog panoa, gdje se zaustavlja.

U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba. Utvrđeno kako je vozilom upravljao 19-godišnjak pod utjecajem alkohola od 0,85 promila koji je uhićen i priveden u prostorije policije.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja priveden je na Prekršajni odjel Općinskog suda uz Optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja (prolazak kroz crveno svjetlo na semaforu, ne postupanje po naredbama policijskih službenika, vožnja pod utjecajem alkohola) iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, gdje mu je određena mjera zadržavanja u zatvoru.

 

Zašto svatko drugačije reagira na cjepivo? Evo što kažu stručnjaci.


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije