Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ODVOJEN OD STVARNOSTI'

Tedeschi: Todorić je frustriran, ali sam si je kriv

Emil Tedeschi
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/3
26.09.2018.
u 12:55

Od početka objavljivanja bloga teze koje gospodin Todorić plasira nisu utemeljene na činjenicama i svode se na tendenciozne spekulacije, rekao je Tedeschi.

Ivica Todorić na svojem je blogu optužio premijera Andreja Plenkovića da je na čelu kriminalne organizacije koja vlada Hrvatskom zajedno sa ''suradnicom za specijalne radnje'' Tenom Mišetić i Davorom Božinovićem, ministrom policije.

Todorić je u priču upleo i Emila Tedeschija, za kojeg je utvrdio da ''vuče konce i postavlja mreže i stupice''.

Optužio ga je da je ''korupcijom političara postao centralna figura političkoga i gospodarskog života u Hrvatskoj, a time i skandala Agrokor''. Tvrdi i da je Tedeschi potpuno dobio kontrolu na Plenkovićem i medijima. Poručuje i da se Tedeschijev utjecaj ''temelji na savezu s Tenom Mišetić''.

– S obzirom na situaciju u kojoj se nalazi gospodin Todorić, mogu razumjeti njegovu frustraciju, no budući da je za takvu situaciju on sam odgovoran, nemam razumijevanja za optužbe koje iznosi. Od početka objavljivanja bloga teze koje gospodin Todorić plasira nisu utemeljene na činjenicama i svode se na tendenciozne spekulacije, no posljednje su ipak sasvim odvojene od stvarnosti – izjavio je Tedeschi za Vijesti.hr.

Dodao je kako ništa od navoda u Todorićevoj objavi nema veze s činjenicama, realnošću, a u svakom slučaju nema veze s Atlantic Grupom ili s njim.

Pogledajte i video: Ivica Todorić dolazi u svoj stan u North Actonu

Komentara 6

VI
Vito
13:18 26.09.2018.

Tedeschi: Todorić je frustriran, ali sam si je kriv ::: Iz rječnika stranih riječi - frustracija = (latinski - frustratio - zavaravanje osuječivanje) - osjećaj nezadovoljstva kao posljedica zapreke, smetenje ili prekida mogućnosti zadovoljenja pojedinih nagoa. ::: Sad je pitanje: Zbog čega je nezadovoljan??? - Što su mu zapreke??? - tko mu smeta??? - koji su mu nagoni??? __ Da nije vjernik dokazao je svojim ponašanjem. __ Da je vjernik bio bi pošten i poznavao deset Božjih zapovijedi i seda smrtnih grijeha. __ Ovako mu je Bgg dao pa Bog oduzeo, prema staroj narodnoj: dao Bog da imaš pa da nemaš. __ Postoji i jedna druga poslovica: Dvostruko je zadovoljstvo prevariti varalicu.

ZN
Znam
13:07 26.09.2018.

Docice red i na vas nemoj te se brinut

FR
franjo
13:20 26.09.2018.

Otkud tebi bogatstvo . Udba dala . Udba će uzeti .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije