Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li ga vidjeli?

'Tata je nestao prije dva mjeseca. Vidovnjakinje su rekle da je živ'

Marijan Stančić
Foto: Obiteljski album
1/2
04.07.2014.
u 15:07

Nestali Marijan Stančin visok je 166 centimetara, prosjed, ima smeđe-kestenjaste oči, šiljati nos, a hoda usporenije i malo pogrbljeno

– Tata je nestao prije dva mjeseca. U mojoj obitelji i dalje postoji nada da je tata živ i da se ne zna ili ne može vratiti kući – kazao nam je Zagrepčanin Kristijan Stančin.

Agonija njegove obitelji počela je kada je dugogodišnji obrtnik Marijan Stančin u ranim jutarnjim satima 4. svibnja napustio obiteljski dom u zagrebačkom Vrbiku u kojem je živio sa suprugom i dvojicom sinova. Otišao je bez mobitela, dokumenata i novca.

Marijan, 58-godišnjak, dvije godine se liječio u bolnici od stresa i depresije, a taj vikend kada je nestao bio mu je drugi u kojem je pušten da ga provede u domu s obitelji. – Kada se udaljio, bio je odjeven u traper-jaknu i traperice te smeđe cipele – kazao nam je njegov sin Kristijan Stančin. Nestali Marijan visok je 166 centimetara, prosjed, ima smeđe-kestenjaste oči, šiljati nos, a hoda usporenije i malo pogrbljeno.

"Dvije vidovnjakinje tvrde da je tata živ"

Čim je primijetila da ga nema, obitelj je odmah nestanak prijavila policiji. – Veći dio grada polijepili smo s plakatima sa slikom tate i ta akcija nam je urodila plodom jer nam se javio jedan gospodin koji ga je vidio kako prelazi Slavonsku aveniju u smjeru Hypo banke i savskog nasipa – kaže Kristijan dodavši da im je prva tri dana policija "nešto i pomagala", ali nakon toga ga je razočarala "tromost i nezainteresiranost" MUP-a u potrazi za njegovim ocem. Snimka nadzorne kamere također je pokazala da je Stančin toga jutra oko 7.20 sati prošao u pravcu Save.

Foto: Privatni album obitelji

U potrazi je obitelj kontaktirala i vidovnjakinje kako bi ga pokušale locirati. – Dvije vidovnjakinje, koje nisu povezane, tvrde da je tata živ, a jedna od njih kaže da je smješten u neku vrstu medicinske ustanove ili samostana izvan grada na nekom brežuljku – kazao nam je Kristijan koji se još uvijek nada da mu se otac negdje predstavio lažnim identitetom te da se liječi i da će ga ubrzo pronaći.

Ako imate informacije o nestalom Marijanu Stančinu, javite se na brojeve obitelji 0998341803 (Kristijan) ili 0915266984 (Mario). Možete posjetiti i njegov profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba ili se javite u najbližu policijsku postaju ili nazovite broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

>>Nestao u nedjelju iz kuće na Vrbiku. Jeste li ga vidjeli?

Komentara 1

Avatar neidemdalje
neidemdalje
18:08 04.07.2014.

vidovnjakinje!! ma dajte molim vas... sve vide samo ne i gdje je...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije