Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća u istri

Tar: U frontalnom sudaru ozlijeđene tri žene

hitna
Dragutin Šantoši
30.06.2011.
u 10:57

Vozačica Vectre u zavoju je izgubila nadzor nad vozilom i prešla u suprotni kolnički trak.

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 20 sati na županijskoj cesti 5040, na području općine Kaštelir – Labinci, dvije su osobe teže, a jedna lakše ozlijeđena.

Nesreća se dogodila kada je 64-godišnjakinja s područja Vižinade, koja je upravljala vozilom Opel Vectra pulskih registarskih oznaka iz smjera Kaštelira prema Taru po izlasku iz nepreglednog zavoja udesno, zbog neprilagođene brzine kretanja, izgubila kontrolu nad upravljačem i prešla na suprotni kolnički trak. U tom je trenutku iz suprotnog smjera naišlo vozilo Citroen C2, pulskih registarskih oznaka, kojim je upravljala 25-godišnjakinja iz Višnjana te je nakon frontalnog sudara dvaju vozila Citroen odbačen izvan kolnika, a Opel se zarotirao i ostao na lijevoj strani ceste.

U nesreći je 64-godišnjakinja lakše ozlijeđena, a 25-godišnjakinja i njezina suvozačica, 28-godišnjakinja iz Višnjana, teško.

Protiv 64-godišnjakinje s područja Vižinade bit će podnesena kaznena prijava za izazivanje prometne nesreće.

Komentara 2

LJ
ljuti
12:44 30.06.2011.

To je zbog nedostatka nagiba koje bi svaka prometnica trebala imati ali kod nas čak je kontra nagib vozeči se našim prometnicama lako se uvjeriti ali to ceste neće sanirati jer još nikad nisu odgovarale za nesreće koje se dešavaju zahvaljujuči našim cestama koje su sve samo ne sigurne

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
09:40 01.07.2011.

. ..Made in rođendanska Čestitka fur 58.JaCCin rođendan. ..INA-OSIJEKPETROL. ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije