Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova mjera
Povratak na članak

Talijanska vlada ponudila 'super bonus' građanima koji prijeđu na kartično plaćanje

Conte je rekao da će planom „Bezgotovinska Italija” poticati uporabu elektroničkog načina plaćanja i na taj način smanjiti sivu ekonomiju

Komentari 5

AA
aabbcc
10:33 17.10.2019.

U Skandinaviji je fizicki novac prakticno ukinut, iznenadjenje je i vidjeti da neko ima kod sebe neku novcanicu ... Sto prije to shvatite to bolje !

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:14 17.10.2019.

oni samo žele vaš novac. to je cilj bezogotovinskog svijeta. keš je problem, jer ga nitko od vlasti i financijaša ne može nadzirati ni koristiti. sav novac koji banke posuđuju državama ne postoji fizički, već u zraku. al ono što vraćaš jest pravi novac. sustav osuđen na propast. bez ikakve čvrste potpore, zaleđa, pokrića. kad to ruhne, a bude, svijet će biti jako grdo mjesto. svi današnji bogataši će stajati u redu, ko 20-ih...

VL
DU
Deleted user
08:58 13.11.2019.

Potpuna kontrola bankaroida nad priprostim pukom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.