Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE PLAĆAJU POREZ
Povratak na članak

Talijanska mafija zarađuje od droge kao Fiat od prodaje automobila

Tužitelji su izjavili da mafija, koja kontrolira trgovinu drogom u Italiji, godišnje zaradi više od 32 milijarde eura

Komentari 7

Avatar nekakav
nekakav
06:56 03.03.2016.

fiat više nije talijanski. glavni centar im je u londonu. tako da o fiatu kao talijanskom ne treba više govoriti. i todorić ima farme u belju, pa nitko ne govori o slavonskom tajkunu. a o mafiji se sve zna. musoliniolini ih je sve pohvatao i zatvorio, a amerikanci 43-e oslobodili. zna se i zbog čega. zbog kontrole nad trgovinom drogom, oružjem. oni surađuju.

VL
Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
07:05 03.03.2016.

Ma kaj nasi mediji imaju pisat o talijanskoj mafiji il bilo kojoj drugoj imaju dosta materijala u hrvatskoj samo sute a kaj se tice talijanske mafije pa pozmata je cinjenica da oni bar imaju neki kodeks casti a i obicni ljidi nemaju aa njima probleme dapace vole i pomoci malom covjeku sirotinji pogotovo

VL
BA
barbaizamerike
01:41 03.03.2016.

A cuo sam da imaju I filijalu u splitu sa nekim hrvatom talijanskog prezimena

VL
MX
Mister X
10:46 03.03.2016.

Kad če netko imati smjelosti da napišu koliko tisuča puta više zarađuju gospodari Afganistana....

VL
MX
Mister X
10:48 03.03.2016.

Ima naivnih koji vjeruju da su demokrati stalno u Afganistanu jer ih vole do kostiju. Nikako da se prizna-dozna koliko je tek tamo prihod....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.