Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Split

Taksisti se ispričali Luki Podrugu preko Željka Keruma i opet voze

taksi split (1)
Ivana Ivanović/PIXSELL
19.11.2010.
u 11:56

Cijenu svojih usluga naplaćuju po starom, iako je Gradsko vijeće odlučilo da moraju pojeftiniti za 40 posto. U ponedjeljak je novi sastanak u Gradskoj upravi

Splitski taksisti danas voze. Odluku o prekidu štrajka donijeli su nakon što su se susreli s gradonačelnikom Željkom Kerumom, iako ništa nisu dogovorili osim termina novog sastanka, u ponedjeljak.

- Jedan je udario Luku Podruga, ne trebaju svi ispaštati - rekao je Kerum koji je nakon incidenta pred zgradom Gradske uprave, kada je jedan od taksista udario gradskog vijećnika HČSP-a, isprva odbio primiti taksiste.

Zbog incidenta se ispričao predsjednik Ceha taksista, a policija je izvijestila da je identificirala napadača. Privest će ga prekršajnom sucu.

Splitski taksisti i dalje svoje usluge naplaćuju po starim cijenama, iako je Gradsko vijeće donijelo odluku da ih moraju sniziti za 40 posto. Do kada će biti tako, vjerojatno će se znati u ponedjeljak.    

Ključne riječi

Komentara 10

DI
dr-ivek
12:22 19.11.2010.

Ma kad su i ti ljudi mutavi. Neznaju bojkotirati korištenje njihovih usluga, pa će sad plaćati prijevoz 40% skuplje nego što bi trebali.

RO
ronin
12:33 19.11.2010.

a, kerum je glasnogovornik nasilnika sa ulice?

JA
jankoprekobrda
12:26 19.11.2010.

Isprika je isprika ali onja siledjija mora izgubiti licencu, treba pokrenuti petciju gardjana Split-a pa i sire da mu se oduzme licenca zboga nasilnistva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije