Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okršaj u Zadru

Taksista pretukli Poljaci: 'Vrijeđao je studentice, mahao spolovilom pa mi slomio ruku'

Policija
Ivo Cagalj/PIXSELL
12.06.2018.
u 18:18

Sramotno je što su i studentice dotrčale pomoći, a kolege nisu. Pa za 50 ili 100 kuna biti takav stvarno je strašno, kaže Željko K.

Napali su me, ruka mi je slomljena, mahali su spolovilom ispred mene i bocama piva razbili mi auto. Ali nije to najgore... Ovim riječima započeo je razgovor za Večernji list Željko K., taksist sa zadarskog područja kojeg su u nedjelju sat iza ponoći napala četiri mlada Poljaka od kojih su dvojica danas i uhićena. Uberovu taksistu u dobi od 59 godina najveću traumu ostavilo je ponašanje kolega koji su, kako on kaže, mirno gledali napad i potom pomogli Poljacima u bijegu.

– Ja sam doveo studentice do kafića na Boriku u Zadru. Odjednom se pojavio taj Poljak i počeo ih vrijeđati. Potom je izvukao spolovilo i počeo mahati njime. Otvorio sam prozor i mahnuo mu da se makne i potom ga možda samo taknuo po ruci. Tada su došla još trojica – govori nam 59-godišnjak kojeg su Poljaci uhvatili za ruku i nisu je puštali.

Dao sam gas i krenuo u prvoj brzini, no oni su me izvlačili i ruka mi je pukla u tom cijelom naguravanju. Bocama piva porazbijali su mi prozore. I tada sam tek primijetio da dvojica taksista sve gledaju i ne žele pomoći. Štoviše, jedan ih je ukrcao i s njima bježao zašlajfavši gumama pri polasku. Ja sam ih pratio nekih 200 metara s onako slomljenom rukom da zapišem broj tog taksija i sve sam javio policiji. Tako su ih našli i navodno ti Poljaci uopće nisu turisti, nego građevinski radnici u jednom trgovačkom centru u Zadru. Taksist koji ih je odvezao uopće ih nije prijavio i za mene je sudionik u zločinu. Siguran sam da je to napravio jer sam u Uberu – rekao nam je Željko K.

Potvrdio je da je već prije imao sukob s taksistima.

– Mi iz Ubera sad smo izjednačeni s njima i ne znam zašto smo i dalje tako tretirani. Sramotno je što su i studentice dotrčale pomoći, a kolege nisu. Pa za 50 ili 100 kuna biti takav stvarno je strašno – zaključio je.

Policija nam nije potvrdila priču Željka K. da je njegov kolega sudjelovao u napadu i pomogao Poljacima u bijegu. Oni su uhitili dvojicu Poljaka u dobi od 27 i 30 godina.

Policija
1/6
Ključne riječi

Komentara 15

OB
ObrenM
19:19 12.06.2018.

Ako mu je prezime Knezevic,to je izuzetno cestit covjek,nesklon prevari i nasilju.Izbjegavao je taxi postaje i bilo kakove svadje.Spreman je uvijek bio za pomoc bilo koje vrste.Citati zlonamjerne komentare govori o karakteru komentatora.Predlazem da novinar napravi intervju sa njime i upozna citatelje sa tim covjekom.

IL
ilijan
19:41 12.06.2018.

Prijatelju nabavi nešto tritritri i riješi te kretene zajedno sa taksistom.

Avatar rubinet
rubinet
16:01 12.06.2018.

naslov:"razbili mu i auto s pivskim bocama"..baš zamišljam taj auto s pivskim bocama..Kako li izgleda .. vozilo s pivskim bocama... ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije