Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAŠTEL ŠTAFILIĆ

Radio 48 sati pa zaspao za volanom: Probudio se tek nakon udarca vozila

Ilustracija
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
21.08.2019.
u 17:12

U automobilu koji je išao sa suprotne strane bilo je troje ljudi.

Jutros je došlo do prometne nesreće na cesti u Kaštel Štafiliću kada je vozač taksija zaspao za volanom, prešao u suprotni trak i skoro se zabio u automobil u kojem je bilo troje ljudi. Prema izjavama svjedoka, probudio se kad se vozilo od udarca vrtjelo na cesti. Sudionici nesreće su prošli s lakšim ozljedama.

– U šest i deset ujutro krenuo sam na posao i autom sam "skupio" kolegicu i njezina sina koji kod nas radi sezonski. Krenuli smo prema aerodromu i kod "Tommyja" u Štafiliću smo uočili da je automobil marke Renault prešao u suprotnu traku i da punom brzinom ide kontra nas. Nisam vidio vozačevo lice, ali sam zato vidio glavu naslonjenu na volanu. "Blendao" sam, trubio i na kraju sam se popeo na pločnik kako bih ga izbjegao, ali je ipak udario u zadnji kraj mojeg auta- rekao je 30-godišnjak za Slobodnu Dalmaciju. 

On je zajedno s 40-godišnjom kolegicom i njezinim 16-godišnjim sinom bio jedan od sudionika nesreće. Dodaje kako je tamošnja policija procijenila da je taksist vozio brzinom od 70 do 80 kilometara na sat te da je, prema uputama poslodavca, počeo skidati taksi -oznake i naljepnice s imenom tvrtke.

– Dolaskom policije mi smo prijavili da je imao taksi-oznake, pa su policajci tražili da im pokaže ugovor o radu. On je i njima rekao da je radio 48 sati u komadu – kazao je vozač oštećenog Peugeota za Slobodnu Dalmaciju.

Komentara 5

IV
ivasong
00:20 22.08.2019.

treba uvesti obveznu upotrebu tahografa u taxije kao u Švicarskoj i problem riješen...

Avatar Dr Evil
Dr Evil
19:34 21.08.2019.

Skineš oznake i za minutu - nisi taksista

Avatar kenshi
kenshi
22:44 21.08.2019.

Ovaj taksista je doslovno shvatio "obogatiti se preko noći" !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije