Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Projurio pokraj pješaka

Taksist vožnjom izazvao zgražanje: Treba im oduzeti sve što zarade u sezoni

taksist
Foto: Screenshot
1/2
06.08.2019.
u 14:21

Snimka taksista koji je projurio pokraj pješaka koji su prelazili cestu na pješačkom prijelazu objavljena je na Facebook stranici ''Prometne zgode i nezgode'', a izazvala je zgražanje mnogih

Splićani gotovo svakodnevno svjedoče sukobima taksista koji se bore za svakog putnika, a nova snimka pokazuje da svoju bahatost ne skrivaju ni na prometnicama.

Snimka taksista koji je projurio pokraj pješaka koji su prelazili cestu na pješačkom prijelazu objavljena je na Facebook stranici ''Prometne zgode i nezgode'', a izazvala je zgražanje mnogih.

Snimka je nastala jučer u Ulici sedam Kaštela u Splitu.  

 

"Ovako je u Vodicama svaki dan", jedan je od komentara, a u sličnoj se situaciji našao još jedan Splićanin.

"Danas mi je kraj suda u Splitu bila situacija, taksi je bio iza mene i ušao je na stanicu bez žmigavca i onda je uletio ispred mene tako da sam tako naglo zakočio da su mi se sve boce od plina u kombiju izvrnule. Ja mu trubio, a on samo srednji prst pokazao i na kraju je skrenuo desno na parking kraj suda. Žalosno tko sve vozi taksi", komentirao je Splićanin.

"Taksistima koji ovako voze za kaznu oduzet svu zaradu te sezone, pa bi onda bili mirni ko' bubice po cesti", zaključak je drugog Splićanina.

Ključne riječi

Komentara 7

KB
kbr
14:54 06.08.2019.

frustrirani od jutra do mraka, još kad izgube u šahu

Avatar Niškorist
Niškorist
14:32 06.08.2019.

Kaj je to u Splitu ?

IN
inot
14:43 06.08.2019.

ti mater ludu...katastrofa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije