Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Zračnoj luci Pula

Taksist Rusu spasio torbu s novcem

euri
Goran Jakuš/PIXSELL
22.08.2013.
u 12:42

Gabrijel Crnjac je torbu punu vrijednih stvari pronašao u sanitarnom čvoru Zračne luke Pula i odmah je pozvao policiju

Iako je vraćanje izgubljenih stvari njihova svakodnevica, odjeknula je vijest da je taksist Gabrijel Crnjac (23) iz Medulina prošli tjedan u sanitarnom čvoru Zračne luke Pula našao torbu punu novca, mobitela, te diplomatsku putovnicu. Nije ništa dirao, nego je pozvao policajca.

– Policajac je preda mnom izvadio stvari iz torbe, a među njima su bila tri mobitela, zlatna Nokia, novac, diplomatska putovnica jednog Rusa – kaže Crnjac. Kako je poslije saznao, riječ je o zamjeniku ministra, koji je odahnuo vidjevši svoju putovnicu. Kad je Rus posegnuo u torbicu izvadio je veliki snop novčanica od 500 eura. Krenula je priča da se radi o 30.000 eura, no Crnjac nije siguran je li riječ o tolikoj svoti. Rus ga je nagradio sa 100 eura i 100 USD.

>> Pošteni građanin vratio torbicu s novcem, čeka se vlasnik

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije