Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLA GA JE KARMA

Taksist htio obići kolonu vozila pa prešao u suprotan trak, no nešto mu je pomutilo planove

Screenshot
19.09.2022.
u 10:12

Na snimci se vidi kako je taksist obišao cijelu kolonu vozila na semaforu ne bi li prije prošao, no planove mu je pomutio vozač drugog vozila koji je naišao iz suprotnog smjera

Na stupu srama našao se jedan taksist koji je snimljen u vožnji, a njegova snimka objavljena je na stranici Prometne zgode i nezgode. 

Na snimci se vidi kako je taksist obišao cijelu kolonu vozila na semaforu ne bi li prije prošao, no planove mu je pomutio vozač drugog vozila koji je naišao iz suprotnog smjera zbog čega se taksist morao vraćati unatrag. 

 

Ova vožnja izazvala je brojne komentare na Facebooku. 

''Malo se pravi pametan'', ''Korak naprijed, nazad dva'', ''Svi ovi za prijevoz putnika s tablama na krovu se po Zagrebu voze kao interventna policija. Od krivog smjera, vožnja po tračnicama, kroz crveno, a kad stanu na sredini ceste bez četiri žmigavca'', samo su neki od komentara. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije