Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krađa u Dubrovniku

Taksist slijepom turistu naplatio više od 300 kuna za 3 kilometra vožnje

krađa
Foto: screenshot/youtube
24.04.2016.
u 21:39

Dubrovački taksist noćas je pokrao društvo u kojemu je bio i slijepi 37-godišnji francuski turist koje je u jutarnjim satima taksijem od Pila krenuo prema Lapadu.

Još jedna loša reklama za Hrvatsku. Dubrovački taksist noćas je pokrao društvo u kojemu je bio i slijepi 37-godišnji francuski turist koje je u jutarnjim satima taksijem od Pila krenuo prema Lapadu. 

"Bili smo vani do četiri sata ujutro i krenuli smo prema smještaju taksijem. Taksi nam je naplatio više od 300 kuna i rekao kako je to normalno jer se radi o 'noćnoj tarifi' vožnje,' ukratko je ispričao Cedric za Dubrovački dnevnik razočaran krađom u mirnom Dubrovniku.

 

Taksist ih je prevezao svega 3 kilometra i svaki kilometar naplatio više od 100 kuna. Još je veći bezobrazluk što je taj iznos stajao i na taksimetru. Društvo je povjerovalo vozaču i njegovom uređaju te mu platili navedeni iznos da bi kasnije od osoblja u smještaju doznali da su pokradeni.

>> Uhićen i 81-godišnjak, s odvijačem htio uzeti mirovinu iz bankomata

Komentara 20

SA
santos008
01:02 25.04.2016.

Kakav gradonacelnik ,takav i taksista.

DU
Deleted user
01:38 25.04.2016.

Kaj, pa dole svi deru i potkradaju turiste. Na čelu s gosparom gradonačelnikom, ali i s bivšom gradonačelnicom Šuicom. Jedino što su ti uz turiste usput potkradali i državu. Što je tu čudno?

Avatar StudentZG
StudentZG
22:17 24.04.2016.

Takav šljam bi između ostalog trebao biti osuđen za urušavanje ugleda Hrvatske kao turističkog odredišta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije