Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasilnik

Tajnik nogometnog kluba Trogir izudarao i izvrijeđao roditelja

policija
Arhiva VL
31.03.2010.
u 14:27

Slaven J. počeo je vrijeđati Nenada M, a potom ga je pokušao i ošamariti. Kada je napuštao klub, udario ga je nogom u stražnjicu. Prijavljen je zbog prijetnje.

Slaven J. (43), tajnik nogometnog kluba Trogir, prijavljen je zbog prijetnji i napada na Nenada M. (43) iz Slatina. Sukobili su se u utorak u prostorijama kluba kada je Nenad doveo sina na trening. Tvrdi da ga je Slaven napao bez povoda.

Najprije ga je počeo vrijeđati, a potom ga je pokušao i ošamariti. Kada je napuštao klub, udario ga je nogom u stražnjicu. Slaven je priznao da je izvrijeđao i izudarao Nenada, ali je porekao da mu je prijetio.

- On u zadnje vrijeme svima prijeti, a problem je nastao nedavno kad su njegovi roditelji, koji su bili profesori u školi, izgubili sudski spor sa školom u vezi s vlasništvom nad stanom koji su dobili na korištenje. Njegova je majka nedavno otišla u mirovinu, tražila je dopuštenje da ostane raditi do kraja godine i taj je zahtjev gotovo jednoglasno odbijen, a ja sam u školskom vijeću roditelja koje je odlučivalo o tome - kazao je Nenad i dodao kako je sve vidjela domaćica kluba, ali ne zna hoće li zbog straha od gubitka posla kazati istinu.

- Govorio je da će me se riješiti, da je to odavno odlučio. Nisam želio izazivati nikakve sukobe, htio sam otići kada me udario - kazao je Nenad.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije