Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 199
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TAJNI PLAN "ZAČIN"
Povratak na članak

Tajni sastanci, dogovori, sumnjive transakcije, prebacivanje dionica...

Nakon objave spisa u Večernjaku o aferi začin 2008., cijeli projekt se stopira; Kao termin za početak otkupa dionica određen je travanj 2008.

Komentari 2

OB
-obrisani-
22:39 17.09.2009.

Tko je pametniji, Hrvati ili Slovenci??? Riješite ovaj test i saznajte --------> http://hr.test-iq.com/#111706

VL
OB
-obrisani-
19:44 17.09.2009.

Tresla se brda a nije se rodio niti miš. Postavljam pitanje zašto se nikada ne poduzme ništa protiv nikoga, a sve se zna i tko je koliko drpio? Da me ne popljuju razni stranački poltroni. Zato jer svi oni jedudu iz iste zdjele i nema šanse da ako padne jedan da ne povuče drugoga. Svi nam kradu i otimaju ispred očiju i samo navodno osnivaju povjerenstva za zataškavanje i brisanja svih tragova pljačke stolječa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.