Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GENIJALNO

Tajna prošlost najpoznatijeg memea na svijetu: Kako je nastala 'Žena koja viče na mačku'

Foto: KnowYourMeme
1/5
23.11.2019.
u 15:43

U kratkom roku meme je postao pravi hit na Redditu i proširio se po Internetu.

Svi su ga vidjeli, a dobar dio nas i koristio. Meme žene koja viče na mačku koja sjedi vrlo brzo pokorio je Internet i postao neizbježan u svakodnevnoj komunikaciji. 

Kako navodi KnowYourMeme, slika žene koja viče je ustvari screenshot iz epizode reality showa Prave kućanice Beverly Hillsa iz 2011. godine na kojoj se nalaze Taylor Armstrong i Kyle Richards, dok je slika zbunjene mačke koja sjedi za stolom i ispred koje se nalazi tanjur pun hrane je mačka poznata pod imenom Smudge the Cat čija je fotografija objavljena 2018.godine. 

1/5

Kao što smo ranije naveli, screenshot iz jednog od najpopularnijih reality showa prikazuje Taylor Armstrong koja plače i uperuje prstom dok je njezina kolegica pokušava smiriti. Mačka je slavu stekla na Tumblru nakon što je objavljena njezina slika, nakon čega se saznalo ime, a vlasnici su otvorili mački račun na društvenim mrežama. 

Međutim, oba dvije fotografije same po sebi ostvarile su neki uspjeh, međutim pravi uspjeh slijedio je kad su ih spojili u svibnju ove godine.  U kratkom roku meme je postao pravi hit na Redditu i proširio se po Internetu.   
 

Ključne riječi

Komentara 1

ZB
Zbrega
00:03 27.11.2019.

Bedastoce

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije