Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tajna društva
Povratak na članak

Thule – nordijsku legendu ugradili u same temelje nacističkog režima

Thule su mitove o superrasi iskoristili za politički uspon Adolfa Hitlera. Kukasti križ kao simbol nacizma njihovo je djelo

Komentari 6

AN
anjacmirsa-
01:12 24.07.2015.

Pod utjecajem Haushofera Himmler je naredio Fredericku Hielscheru 1935 uspostavu Ahnenerbe. Felix Niedner je osnovao Thule udrugu 1910 ciji je istaknuti lider kasnije bio Rudolf Freiherr von Sebottendorff( isto clan Udruge Teutona) koji je neko vrijeme zivio u Istanbulu gdje gdje je osnovao tajnu zajednicu na bazi sufizma i freemasonstva.Pod nje-govom rukovodstvom ugusena je Bavarska komunisticko –cionisticka revolucija sa sredistem u Munchenu. Iz Thule udruge kasnije izrasta Njemacka Radnicka Stranka. Die-trich Eckart,poznati okultist, bio je clan unutrasnje elite Thule kao i Rudolf Hess i Hein-rich Himmler( obojica Zidovi kao i Goebels,Eichmann,Goering,von Ribben-trop,Globocnik,itd ) i on je uveo Hitlera u udrugu. Pod njegovim nadzorom Hitler uci metode upotrebe Vrila za kreaciju Ubermenchen.Hitler je posvetio “Mein Kampf” ( knjigu koji su drugi napisali) Eckartu.Iz ovoga bi trebalo biti potpuno jasno da su se tu vodile velike zakulisne igre okultnog karaktera. Iz memoara Brigitte Hitler( Hitler je imao 4 bra-ta) jasno se vidi da je Hitler boravio u Tavistocku( tu se nalazi tajni ogranak za poducav-anje podsvjesnih super-spijuna,(slicno americkom projektu MK-ultra) 1912-1913 gdje je programiran u engleskog dvostrukog agenta,”sleepera”. Isto tako je jasno navedeno,da iako je bio u Engleskoj, memorizirao je veliki broj njemackih pamfleta. Poznat je Hitlerov kontakt sa Alister Crowely (engleski sotonist) poznat po ritualnom zrtvovanju djece. Hit-lerova svastika okrenuta u naopakom smjeru ( kao i naopaka zvijezda i naopaki kriz) je simbol sotonizma.

VL
Avatar nijeminišta
nijeminišta
17:24 22.07.2015.

"Thule su mitove o superrasi iskoristili za politički uspon Adolfa Hitlera. Kukasti križ kao simbol nacizma njihovo je djelo" ----- "Drevni indijski simbol sreće, svastika je bila i tradicionalni simbol Thora, nordijskog boga groma.". ovaj "novinar" ima ozbiljnih problema sa elementarnom logikom. iz ovoga što je napisao i malom je djetetu jasno da je svastika porijeklom indijski simbol, a ne norveški. tuga i jad od "novinarstva"

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
21:17 22.07.2015.

Thulebani jedni.

VL
OB
Objektivno...
19:25 22.07.2015.

Kako bi reagirala UEFA da me na skijanju u Švicarskoj vidi sa Thule koferom na autu? Jel bi me suspendirali sa euro skijanja?

VL
WA
wassupp12345
18:52 22.07.2015.

Ovo nije svastika,nego nesto drugo. Informiraj se o nordijskoj mitologiji

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.