Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
103 9°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
 • Avatar vila velebita
  vila velebita:

  Da da da..... kako bi oni reagirali da naš premijer na nekoj komemoraciji ili priredbi u Istri kaže:" Živio hrvatski Trst!" Ili da Slovenac izjavi:" Živjela slovenska Gorica!". Istog trenutka bi išla diplomatska nota...

 • PrimoracRi:

  Rečeno , proliveno. Špreha nije na mjestu ,pdpiruje mržnju ,nesnošljivost itd. Trebao bi dotični se malo bolje upoznati sa povješću svojih sunarodnjaka što je učinjeno u Hrvatskoj Istri,Primoju i Dalmaciji prijašnjih vremena. Odmah bi trebao dobiti nogu u gu....icu iz ... prikaži još!z EU jer takvim stvarima od čelnika u EU nije zaje...... Poučeni smo prošlim vremenima ne tako davnim što takve izjave donose ili mogu donijeti.

 • Avatar Prosenjak
  Prosenjak:

  Vi Talijani i da hoćete ne možete uzeti Istru i Dalmaciju. Kako ćete uzeti kad ste dokazano nagori ratnici u povijesti ratovanja, o vašem kukavičluku pisane su knjige, snimani filmovi, vaš kukavičluk je podloga za humoristične TV-serije, a najbolja je ... prikaži još!a je ipak ona priča kad se Pegula iz Velog mista išao predati Talijanima a Talijani nikako nisu htjeli nego se njemu predala cijela bojna, a on njima urla "Ma čoviće, ja se v ama pridajem" ali oni ni čutim ipak su oni Talijani. I tako, Pegula se išao predati, ali se Talijani njemu predali i on ni kriv ni dužan dobio orden da je zarobio čitavu talijansku bojnu.

Još iz rubrike Vijesti

Sučeljavanje kandidata za gradonačelnika Zagreba na Večernjem TV
77
VEČERNJI TV

Tomašević zaprijetio Filipoviću: Još jednom recite da nisam imao osmosatno radno vrijeme i tužit ću vas

Policija ispred šibenskog SDP-a gdje je netko kod ulaza ostavio eksplozivnu napravu 'zvončić'
PRIJAVLJEN ZA VIŠE DJELA

Prodavao tuđa vozila, šteta 400.000 kuna

AUSTRIA-VIENNA-EASTER HOLIDAYS-COVID-19 LOCKDOWN
TURIZAM

Austrijska ministrica za EU želi "zelenu putovnicu“ proširiti na zapadni Balkan