1 8°C
 • Avatar vila velebita
  vila velebita:

  Da da da..... kako bi oni reagirali da naš premijer na nekoj komemoraciji ili priredbi u Istri kaže:" Živio hrvatski Trst!" Ili da Slovenac izjavi:" Živjela slovenska Gorica!". Istog trenutka bi išla diplomatska nota...

 • PrimoracRi:

  Rečeno , proliveno. Špreha nije na mjestu ,pdpiruje mržnju ,nesnošljivost itd. Trebao bi dotični se malo bolje upoznati sa povješću svojih sunarodnjaka što je učinjeno u Hrvatskoj Istri,Primoju i Dalmaciji prijašnjih vremena. Odmah bi trebao dobiti nogu u gu....icu iz ... prikaži još!z EU jer takvim stvarima od čelnika u EU nije zaje...... Poučeni smo prošlim vremenima ne tako davnim što takve izjave donose ili mogu donijeti.

 • Avatar Prosenjak
  Prosenjak:

  Vi Talijani i da hoćete ne možete uzeti Istru i Dalmaciju. Kako ćete uzeti kad ste dokazano nagori ratnici u povijesti ratovanja, o vašem kukavičluku pisane su knjige, snimani filmovi, vaš kukavičluk je podloga za humoristične TV-serije, a najbolja je ... prikaži još!a je ipak ona priča kad se Pegula iz Velog mista išao predati Talijanima a Talijani nikako nisu htjeli nego se njemu predala cijela bojna, a on njima urla "Ma čoviće, ja se v ama pridajem" ali oni ni čutim ipak su oni Talijani. I tako, Pegula se išao predati, ali se Talijani njemu predali i on ni kriv ni dužan dobio orden da je zarobio čitavu talijansku bojnu.

Još iz rubrike Vijesti

Završni skup Aleksandra Vučića pod nazivom "Budućnost Srbije"
72
Beograd

Na Vučićevom skupu okupilo se 150.000 ljudi: Srbija ostaje na europskom putu

Silovanje
Informacije za žrtve

Britanci objavili vodič za osobe silovane ili seksualno napadnute u Hrvatskoj

11
Klepetan i Malena
'OVAJ SE PONAŠA ČUDNO'

Sin domara podijelio s fanovima poznatih roda: Bojimo se da ovo možda ipak nije Klepetan

9