17 10°C
 • Avatar vila velebita
  vila velebita:

  Da da da..... kako bi oni reagirali da naš premijer na nekoj komemoraciji ili priredbi u Istri kaže:" Živio hrvatski Trst!" Ili da Slovenac izjavi:" Živjela slovenska Gorica!". Istog trenutka bi išla diplomatska nota...

 • PrimoracRi:

  Rečeno , proliveno. Špreha nije na mjestu ,pdpiruje mržnju ,nesnošljivost itd. Trebao bi dotični se malo bolje upoznati sa povješću svojih sunarodnjaka što je učinjeno u Hrvatskoj Istri,Primoju i Dalmaciji prijašnjih vremena. Odmah bi trebao dobiti nogu u gu....icu iz ... prikaži još!z EU jer takvim stvarima od čelnika u EU nije zaje...... Poučeni smo prošlim vremenima ne tako davnim što takve izjave donose ili mogu donijeti.

 • Avatar Prosenjak
  Prosenjak:

  Vi Talijani i da hoćete ne možete uzeti Istru i Dalmaciju. Kako ćete uzeti kad ste dokazano nagori ratnici u povijesti ratovanja, o vašem kukavičluku pisane su knjige, snimani filmovi, vaš kukavičluk je podloga za humoristične TV-serije, a najbolja je ... prikaži još!a je ipak ona priča kad se Pegula iz Velog mista išao predati Talijanima a Talijani nikako nisu htjeli nego se njemu predala cijela bojna, a on njima urla "Ma čoviće, ja se v ama pridajem" ali oni ni čutim ipak su oni Talijani. I tako, Pegula se išao predati, ali se Talijani njemu predali i on ni kriv ni dužan dobio orden da je zarobio čitavu talijansku bojnu.

Još iz rubrike Vijesti

Grabar-Kitarović i suprug Jakov
36
Ležerni put u London

Predsjednica suprugu Jakovu priredila još jedno iznenađenje za rođendan

Žarko Katić
državnI tajnik u MUP-u

Žarko Katić najavio kandidaturu za predsjednika HSLS-a

Sirija
misija protiv Islamske države

Šef Pentagona: Američke snage iz Sirije premještaju se u Irak