Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Tadić će o Mesiću govoriti u Vijeću sigurnosti UN-a

tadic
afp
VL
Autor
Hrvoje Dečak
20.01.2010.
u 21:00

Tadić će na sjednici Vijeća sigurnosti UN-a sudjelovati u petak kada će se raspravljati o najnovijem izvještaju o radu misije Ujedinjenih naroda na Kosovu. Dva dana nakon što je hrvatski predsjednik Stjepan Mesić u neformalnom razgovoru s novinarima rekao kako bi poslao vojsku kada bi se RS pokušala odcijepiti od BiH, oglasio se i srpski ministar vanjskih poslova Vuk Jeremić

Srpski predsjednik Boris Tadić u srijedu je najavio kako će o Mesićevoj izjavio o slanju vojske u BiH govoriti u Vijeću sigurnosti UN-a, jer je to prijetnja po sigurnost ljudi i naroda koji žive u regiji.

Tadić će na sjednici Vijeća sigurnosti UN-a sudjelovati u petak kada će se raspravljati o najnovijem izvještaju o radu misije Ujedinjenih naroda na Kosovu. Dva dana nakon što je hrvatski predsjednik Stjepan Mesić u neformalnom razgovoru s novinarima rekao kako bi poslao vojsku kada bi se RS pokušala odcijepiti od BiH, oglasio se i srpski ministar vanjskih poslova Vuk Jeremić.

Ključne riječi

Komentara 122

CZ
carlos_zg
09:23 21.01.2010.

Ovaj Tadić vodi antihrvatsku politiku kao i svi srpski državnici danas i do sada.. S njima ne treba ni u čemu surađivati.

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
11:49 21.01.2010.

Ko zna mozda ce da sruse avion pa se hvala kako su pametni :-))

DA
daba
06:57 21.01.2010.

Mondi prvo nauci pisati jer tako nepismen mozes samo ici ratovati u ALB ako hoces.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije