Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURBULENCIJE U OPORBI

Grbin o novom kaosu u SDP-u: 'Neki su stranku doživljavali kao poligon za zapošljavanje"

Zagreb: Peđa Grbin o odlukama sa sjednice predsjedništva stranke
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/3
09.06.2021.
u 09:57

SDP je stranka koja je imala problema, ali mi ne bacamo stvari pod tepih. Kada imamo nekog optuženog za kazneno djelo mi to rješavamo unutar sebe, ne ponašamo se kao da toga nema, kazao je Grbin

Predsjedništvo SDP-a u utorak je zbog loših izbornih rezultata predložilo je raspuštanje zagrebačke i slavonskobrodske organizacije te tijela u međimurskoj organizaciji stranke. Predsjednik SDP-a Peđa Grbin održao je konferenciju za medije. 

"Donijeli smo odluku o raspuštanju gradske organizacije u Gradu Zagrebu. SDP ima veliki broj dobrih članica i članova i ova odluka se ne odnosi na njih, ona se odnosi na one koji su SDP smatrali servisom za zapošljavanje'', kazao je Grbin. "Raspuštanjem organizacije nitko ne prestaje biti član SDP-a.  Protekom roka od 45 dana, nakon razgovora, neki će prestati biti članovi SDP-a. Ne očekujem od nikoga probleme koji su članovi SDP-a", dodao je.

"Otvoreno ću se na sjednici dotaknuti onih sredina gdje nismo napravili ono što smo planirali. Uspjeli smo zadržati neke sredine, ali smo dobili povjerenje recimo u Korčuli. Izašli smo u puno sredina. Moramo o tome razgovarati i svi problemi će biti na stolu, nema zabranjenih tema", kazao je Grbin o sjednici Glavnog odbora.

"Ja uspjeh neću proglašavati kolosalnom pobjedom. Otvoreno ću govoriti o stvarima koje su u SDP-u dobre. SDP je stranka koja je imala problema, ali mi ne bacamo stvari pod tepih. Kada imamo nekog optuženog za kazneno djelo mi to rješavamo unutar sebe, ne ponašamo se kao da toga nema", kazao je.  "SDP će biti stranka koja će otvarati teme za Hrvatsku", kazao je. 

Zagrebačka Skupština

"Tko će biti predsjednik Skupštine to ne ne znam, sve je stvar dogovora. Ja ne želim koalicijskim partnerima slati poruke preko medija, želim im to reći za stolom", kazao je Grbin. 

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
10:59 09.06.2021.

Kod ovih iz SDP-a su uvijek dvostruki kriteriji u svemu - napadaju HDZ a kad je nešto kod njih onda to nastoje prikazati kao nešto pozitivno - daj više ugasite tu stranku i sve članove rastjerati - žele pod svaku cijenu domoći se vlasti da se uhljebe a nesposobni do bola - jedino u lupetanju ,prozivanju i traženju ostavki su prvaci u svijetu

DU
Deleted user
11:15 09.06.2021.

Ja ne želim uspjeh proglašavati kolosalnom pobjedom Ja ne želim preko medija.....,. Ja gasim SDP u Zg i Brodu Ja očekujem biti zetoncic isključivo Možemo jer ja držim do SDP-a Ja ću svakih 30 dana tražiti glasovanje o povjerenju pojedinihh ministara uz pomoć mojih prijatelja iz Mosta Ja .........

AT
ATG
11:37 09.06.2021.

Tako je Peđa! Zapošljavaju se samo tebi odani. Sad prvo treba Klisovića namiriti. Ha, ha!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije