Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON OLUJE STIŽU TISUĆE
Povratak na članak

Svoje građane kažnjavaju s 21 tisuću kuna ako ne prate upute obrane od agresivnih komaraca

Prema Centru za invazivne vrste, ovi životinjski oportunisti mogu utjecati na kvalitetu života, posebno ako se radi o području kao što je Španjolska- turistički orijentiranim.

Komentari 4

HR
hrkljus
14:10 20.09.2019.

Pa, cemu drzava sluzi ako se gradjani sami moraju borit protiv komaraca?

VL
DD
De der
16:13 20.09.2019.

Koliko vole Englezi Španjolce, toliko vole Austrijski i Talijansski fašisti Hrvate. Ništa lijepo ni istinito ne možeš pročitati u tiskovinama pred zalazom.

VL
AE
Aedes2017
15:03 20.09.2019.

U RH se u svrhu zaštite od komaraca molestanata ( dakle..neka lagana,relaksirajuća metoda ) okreću ogromna financijska sredstva..cca 35 miliuna E. Naravno (nažalost) ,lokalne vlasti sa Službama dezinekcije i Zavodima pokradu više od polovicu sume dok ostatak potroše na sumljive aktivne supstance,sumljive metode aplikacije ,nakaradne i nenaučne Godišnje planove i nestručne vizitore ,,uspješnih,, avio tretmana. Hrvatska je ,trenutačno ,poligon za iživljavanje tzv DDD mangupa.Nešto novo ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.