Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najveći na svijetu

Svjetski mediji prenijeli vijest o Kerumovu Isusu

Isus
Arhivska fotografija
12.07.2011.
u 11:14

Britanski novinari na društvenoj mreži Facebook pronašli su grupu nazvanu „Kerum, u ime Isusa, ne gradi Isusa“

Za Isusov kip koji je, prema najavama splitskog gradonačelnika Željka Keruma, trebao stajati na Marjanu čuo je i svijet. Naime, britanski Telegraph prenio je vijest kako splitski gradonačelnik planira graditi najviši kip Isusa u svijetu.

Iako s malim zakašnjenjem, Telegraph donosi kako bi kip trebao biti visok 39 metara, čak 3 metra viši od trenutačno najvišeg u Swiebodzinu u Poljskoj te kako će se nalaziti na mjestu na kojem je godinama pisalo Tito.

Britanski novinari nisu ostali na tome nego su si dali truda i po internetu potražili mišljenje stanovnika tog, kako stoji u tekstu, većinski katoličkog grada pa su na društvenoj mreži Facebook pronašli grupu nazvanu „Kerum, u ime Isusa, ne gradi Isusa“ koja okuplja oko 4000 članova, a donosi negativne komentare i prijedloge što učiniti s novcem koji bi se potrošio na Kerumovu "turističku atrakciju“.

Komentara 80

Avatar Topgen
Topgen
11:49 12.07.2011.

\'ajde TI nesto izjavi pa da to prenesu svjetski mediji. Zele je legenda !

OB
-obrisani-
11:54 12.07.2011.

BRITANCI se boje ISUSA,ahahhahaahahhahahahha sta njih briga sta cemo mi GRADITI,hehehehhehehehehhe

LI
Livijo
12:54 12.07.2011.

Opet sprega Gradjevinsko trgovacke mafije, a narod odusevljen!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije