Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIZA DRŽAVNIH VLASTI
Povratak na članak

Svjetske sile Dodiku: RS je samo entitet u državi BiH

Nakon što je Ustavni sud odlučio da se poljoprivredno zemljište koje ima status javnog dobra ne može smatrati vlasništvom entiteta nego države, došlo je do krize vlasti jer su vlasti u RS-u to su ocijenile otimanjem njihova teritorija.

Komentari 9

ST
starter001
08:52 20.02.2020.

... BH muslimani odgajaju teroriste za klanje i ubijanje krščana , u pravu je Macron , bošnja -teroristi.

VL
Avatar partner
partner
21:31 19.02.2020.

Svjetske sile podsjetile su u srijedu srpskog čelnika u BiH Milorada Dodika da je Republika Srpska (RS) samo entitet u državi...... Interesantno kako te takozvane svjetske sile nisu ovako "podsjecali" i za Kosovo.

VL
Avatar Ganymedesq
Ganymedesq
20:54 19.02.2020.

Kao što sam već napisao vi ste GUBITNICI. Gospodo sa istoka, pokrečete ratove, na mala vrata želte širiti srbiju, e nečete. Opet ćete izgubiti, a najžalosnije u svemu da su onda opet drugi krivi. Jadna mala srbija. Nikako da narasteš.

VL
LE
Levanto
21:40 19.02.2020.

Nikako ne žele prihvatiti da je država vlasnik svega unutar granica. Unutarnje uređenje uopće nije bitno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.