Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stiže novi zakon
Povratak na članak

Svjetlo reklame ili javne rasvjete ometa vam posjed? Moći ćete ih tužiti!

Mnogi tvrde i kako će se novim zakonom potpuno ukinuti dekorativna rasvjeta pročelja zgrada te da više neće biti moguće imati javnu rasvjetu na obalama primorskih gradova.

Komentari 2

Avatar rubinet
rubinet
10:22 19.10.2018.

U Dubrovniku sve sjaji od svjetlosnog zagađenja. Čak i po "zaštićenim " zidinama svakonoćno gledamo reklame nekih restorana...A s Revelina gađaju nebo svjetlosnim snopovima... Opća anarhija.

VL
Avatar rubinet
rubinet
10:25 19.10.2018.

U Dubrovniku svako malo vatrometi.Kad se kome digne repica organizira vatromet.Cijeli Grad se trese,odjekuje,poskakuje i titra. Susjedi se bune,ali koga briga! Podsjeća nas na rat kad su Gradom odjekivale prave granate.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.