Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
29 19°C
 • Avatar Illyricum58
  Illyricum58:

  u svakon slucaju mamic je glavni zasluznik za uspihe nase nacionalne balunske vrste, ali i glavni razlog zasto je ovi zagrebacki klub postiga tolike rezultate jer nj dobrim trgovanjem je ovi klub uzeja lavovski dio transferskog kolaca kojin se naravno ... prikaži još! financira, a ima je uvik i standardne financijske pomoci grada zagreba i nj proracuna u koji svi mi uplacujemo jer ono veliko mnostvo drzavnih tvrtki i admininistracije je smisteno u zagrebu, zagreb muze i sisa cilu HR i odredjeni dio toga kolaca (a smo i medju najvecin poreznim opterecenjima u eu ka i svitu) kroz napukline, sige, proreze, crvotocine i pukotine via porez koji ima grad zagreb misto nadje i do kluba zagreba, ka naravno i politicki utjecaj koji klub ima jer je i HNS smisten u zagrebu pa tako utjece i na krojenje samih pravila balunske igre. ali sve je ovo patuljastog znacaja u odnosu na tranferske solde koje je mamic svojin sposobnostima donija. da je covik vodija Ajduka, bija bi Ajduk prvak sigurno jer bi ima najvise soldi pa bi moga najvise i kupovati kako igraca tako i utjecaja.

 • Avatar Illyricum58
  Illyricum58:

  inace mamicu triba spomenik podici zbog ovih skakaca i trkaca baluna koje je utrzija i ne samo utrzija odlicno no ih i pronasa i plasira dobro. zasto nima dobrog menadjera ovdi kod nas osin Mamica? nima drugog vridnog da je ... prikaži još! i do kolina mamicu, nitko se nije proslavija ka mamic. e ove trkace i skakace koje je pronasa su nam i u igri balunskoj velike trijumfe donili, pa smo u samo 25 godina dvi medalje na ovon svitoskom natjecanju postigli ca jugoslavija nije uspila ni za 45 godina ni jednom. e to je ono ca jugoslavene toliko boli, ovi uspih nase nacionalne vrste koja je toliko onu tvorevine masonske jugoslavije u prasini ostavila a em po pravilima igramo jer samo sa svojin nacionalnim igracima nastupamo kako i ide po pravilima natjecanja nacija a ne nastupamo sa tudjin igracima koji nisu naseg etnickog sastava kakvi je bija slucaj sa tvorevinom jugoslavijom koja po pravilima natjecanja nacija nije ni imala pravo nastupati. toliko o tome.

 • Avatar Illyricum58
  Illyricum58:

  u svakon slucaju i to ce se prominit kad zagreb smjenimo ka glavni grad. oni sa kajkafskom kulturom mogu matici Sloveniji biti glavni grad, jer kajkafski je slovenski jezik i pripada slovenskoj kulturi. zagreb je vodija brigu samo o sebi ... prikaži još! i svon blagostanju, a u odnosu na nas je mislija samo koliko moze izmusti i iskamciti cakod za svoju korist, kako se okoristiti. istin "zarom" i sposobnostima brine i o nasin nacionalnim interesima jednako tako. purgeri glasaju za jugoslavensku esdepenjarsku internacinalu od oslobodjenja od jugoslavenske okupacije 1991. 30 godina purgeri a i ostali kajkafci glasaju za jugo esdepenjarce. zamislite voditi krvav rat za slobodu od ove jugoslavenske politicke okupacije, a oni cilo vrime glasaju za ove. uvik bi se kmetsvu vracali, ili serpskom ili austrougarskom. uglavnom ovi grad nas u propast vodi, a niti robovski grad ka zagreb ima sposobnosti voditi icakog, altroke nekog cijin se nacionalnim korpusom ne osicaju (kajkafci su slovenske kulture i tako se i ponasaju, jer oni se i ponasaju ka narod u narodu). robovi ne mogu voditi icakod. to nije u prirodi kmetstva. smjena zagreb, a udruge skinuti sa proracuna a rad internacionalnoj ideologiji liberalizma i komunizma zabranit, kako medijski tako i politicki. na udrugama je 1.5 milijardi ustede ca na drzavnim, ca na zupanijskim ca na opcinskim proracunima. politickim aktivistima zabranit djelovanje, nije ni u masonskoj jugoslaviji bractva i jedinstva djelovanje bilo kojem nacionalnom bilo dopusteno.

Još iz rubrike Vijesti

15. GODINA NAGRAĐIVANJA

Pratite online svečanu dodjelu stipendija Nacionalnog programa stipendiranja 'Za žene u znanosti'

Dani arhitekata 5.1

Prisutan je konstantan pad arhitektonskih natječaja od 30 posto

Grad Komiža na otoku Visu
LOKALNI IZBORI

Veliki izgurali nezavisne: HDZ i SDP sklopili koaliciju u Komiži

7