Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suđenje Kalmeti

Svjedok Tadić ima problema sa zdravljem pa su rasprave odgođene

Drago Tadić
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
23.05.2018.
u 22:21

Zbog problema sa zdravljem, Tadić je zatražio i dobio i odgodu odlaska na izdržavanje kazne zatvora

Iako je bilo predviđeno da Drago Tadić, osječki poduzetnik, na suđenju Božidaru Kalmeti i ostalima optuženima u aferi HAC-Remorker svjedoči dva dana, on nije sjeo na klupu za svjedoke zagrebačkog Županijskog suda.

Naime, rasprave zakazane za 23. i 24. svibnja unaprijed su odgođene, jer je Tadić sudu dostavio medicinsku dokumentaciju iz koje proizlazi da ima ozbiljnih zdravstvenih problema. Zbog problema sa zdravljem, Tadić je zatražio i dobio i odgodu odlaska na izdržavanje kazne zatvora.

On je u aferi oko pokušaja podmićivanja sudaca Vrhovnog suda u slučaju Branimira Glavaša pravomoćno osuđen na dvije godine zatvora, a na izdržavanje kazne trebao se javiti početkom svibnja. No tražio je i dobio odgodu odlaska, a nakon što je priložio medicinsku dokumentaciju. U međuvremenu je podnio i zahtjev za izvanrednim ublažavanjem kazne, o čemu još nije odlučeno.

Komentara 1

AN
antonelić
08:19 24.05.2018.

tu se nema šta komentirati ... dovoljna je jedna riječ : kradeze ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije