Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad na Jordanovcu

Svjedočanstvo sestre: Vikala je i ti si ga ubila! Zgrabila me za uniformu i bacila na pod

Policijska intervencija u bolnici Jordanovac nakon dojave o neredu i napadu na osoblje
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/4
29.01.2019.
u 19:52

Još se jedan incident dogodio i to u KB Dubrava gdje je 24-godišnjak tijekom primanja liječničke pomoći vrijeđao medicinsko osoblje i zatim aktivirao vatrogasni aparat

U bolnici na Jordanovcu obitelj preminulog porazbijala je odjel i napala medicinsko osoblje. Zagrebačka policija nakon istrage je izvijestila da je napadnuto četiri zdravstvena djelatnika. Prijetili su im uhićeni maloljetnik i 26-godišnjak koji su uništavali inventar bolničke sobe i pritom napravili materijalnu štetu.

Pridružila im se i 49-godišnjakinja koja je čak i prijetila da će baciti bombu. Nakon toga pridružuje joj se i 25-godišnjakinja koja im je također prijetila smrću, a naposljetku i udarila jednog od liječnika. No tu se nisu smirili, nego su razbili i stakla na ulaznim dvokrilnim vratima i prozoru kao i televizor u jednoj od bolesničkih soba. 

Na putu jedne članice obitelji pokojnika našla se i medicinska sestra, koja je za Dnevnik Nove TV ispričala kako je to izgledalo. Zbog straha nije željela da joj se otkrije identitet.

"Zaletjela se svom snagom u mene. Vikala - i ti si ga ubila! I ti si ga ubila! Zgrabila me za uniformu i bacila na štok i na pod. Ja naravno udarila sam glavom u štok, pala na pod i u tom trenutku mi se samo zacrnilo", kazala je. Završila je sa slomljenom zdjelicom i ozljedom kralježnice.

Podsjetimo, još se jedan incident dogodio samo nekoliko dana nakon onog na Jordanovcu, i to u KB Dubrava gdje je 24-godišnjak tijekom primanja liječničke pomoći vrijeđao medicinsko osoblje i zatim aktivirao vatrogasni aparat. Nitko nije ozljeđen, a policajci su zbog smirivanja situacije i sprječavanja mogućeg ozljeđivanja sebe i drugih osoba nad mladićem upotrijebili sredstva prisile.

Pogledajte video iz KB Dubrava nakon napada:

Ključne riječi

Komentara 6

NI
NikoCro
20:11 29.01.2019.

U zatvor po 10 godina, stetu naplatiti pa cemo vidjeti hoce li netko ponovo divljati. U kakovim uvjetima rade nasi lijecnici treba im skinuti kapu do poda

VO
vorda400
20:17 29.01.2019.

Nije ga ubila medicinska sestra nego to kaj je cigo pušio ok kad se je rodio pa se čude kad rak dođe po svoje

PR
protin
20:27 29.01.2019.

Brazilci “hrabri”

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije