Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sporazum o suradnji:

'Svima bi nam trebala biti krilatica briga za očuvanje okoliša, očuvanje vrsta, a time i bolji život'

Sporazum
Viktoria Kolarić
19.11.2019.
u 14:24

Park prirode Kopački rit i Institut za medicinska istraživanja i medicinu rada potpisali su sporazum o suradnji.

Ona će se manifestirati kroz zajednička znanstvena istraživanja, na području interdisciplinarnih, kao i biomedicinskih znanosti – pojasnio je Tomislav Bogdanović, ravnatelj JUPP Kopački rit.

- Kao javnoznanstveni, naš je institut usmjeren u istraživanja na okoliš i sve moguće čimbenike iz okoliša koji bi mogli imati negativne posljedice na zdravlje čovjeka i životinja. Naši znanstvenici iz jedinica koje se bave kakvoćom zraka te brigom za moguće zračenje u okolišu, već su uspostavili suradnju prije nekoliko godina. Važno je to i za širu javnost jer svima bi nam trebala biti krilatica briga za očuvanje okoliša, očuvanje vrsta, a time i bolji život – poručila je dr.sc. Ana Lucić Vrdoljak, ravnateljica Instituta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije