Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Twitter oduševljen

Svijet oduševljen našom predsjednicom: Ovako se trebaju ponašati vođe

Kolinda Grabar Kitarović Hrvatska Francuska
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
15.07.2018.
u 22:51

Predsjednica Kolinda Grabar - Kitarović oduševila je svijet jer je od srca zagrlila i čestitala našim Vatrenima i pobjednicima Francuzima.

Fotografije hrvatske predsjednice Kolinde Grabar - Kitarović tijekom dodjele medalja nogometašima na Svjetskom prvenstvu u nogometu u Rusiji,  obišle su svijet i oduševile korisnike društvenih mreža. 

Kolinda Grabar - Kitarović večeras je glavna tema na Twitteru i svi hvale njeno ponašanje i način na koji je čestitala hrvatskim reprezentativcima, i pobjednicima Francuzima te njihovom predsjedniku Emmanuelu Macronu. Tviteraši kažu kako bi se i drugi političari trebali ugledati na našu predsjednicu.

 

 

 

 

- Kolinda Grabar - Kitarović predsjednica RH uči svijet kako da bude otvoren i da ostane ponizan. Takvi predsjednici trebaju biti. Ovakvi trebaju biti pravi vođe. Čestitke na ovome Hrvatska. - piše u svojoj objavi Abhijit Paul. 

Oduševljeni su twitteraši i što je naša predsjednica u Rusiju na utakmice putovala ekonomskom klasom, što nije propuštala važne utakmice, oduševljeni su što se uvijek spremno fotografirala s navijačima, što cijeni nogomet i voli sve. 

- Kapa dolje hrvatskoj predsjednici. Nikad nisam vidio da netko tako grli baš sve sudionike finala. Svjetski vođe bi trebali naučiti kako se ova dama smije od srca čak i kad gubi - piše u jednoj od objava na Twitteru.

 

 

 

 

- Hrvatska predsjednica osvojila je svijet još jednom. Stoji na kiši bez kišobrana i grli sve nogometaše - piše na Twitteru ispod fotografije na kojoj Kolinda Grabar - Kitarović.

Kolinda Grabar Kitarović Hrvatska Francuska
1/9

Komentara 187

SO
sokodnaranče
22:57 15.07.2018.

Samo Indexovim parazitima nije dovoljno dobra..

OX
oxymoron
23:05 15.07.2018.

Ponosan na reprezentaciju i Kolindu! Ne dajte da nas truju oni koji su glasno šutjeli zadnjih mjesec dana!!!

HR
Hrvatska
22:58 15.07.2018.

Svaka cast predsjednice. Suze same idu na sliku nje i Modrica i kako placu. Volimo vas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije