Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DALI BI IM OTOK

Švicarski 'morski' kanton

Švicarska,more
Foto: DW screenshot
18.11.2014.
u 09:32

Dvojica stanovnika Sardinije žele da njihov otok postane švicarski ''morski'' karton

Švicarska je mala zemlja s velikim turističkim potencijalom. Turizam je jedna od četiri njezine najjače gospodarske grane i to prije svega zahvaljujući Alpama. A što bi tek bilo kada bi ta alpska republika imala i more? To bi bilo odlično, smatraju dvojica stanovnika Sardinije. Oni žele da njihov otok postane švicarski "morski kanton".

Švicarska bi tako dobila more, a Sardinija matičnu zemlju koja bi se, kako vjeruju, za svoj jedini otok brinula mnogo bolje nego što to sada čini Italija.

>>Švicarska vlast siromašnima otimala djecu za rad na selu

>>U Švicarskoj će zapiti novac pa će se predati

Komentara 1

HU
Huber
10:08 18.11.2014.

samo vi ostanite doma u vasoj svicarskoj,jer vi ste ti sta uvjek pljujete po strancima,pogotovo po ex yu,bez obzira o kome se radilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije