Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA U ZRAKU

Švicarski lovci presreli Putinov predsjednički zrakoplov

avion
Foto: Youtube
1/3
19.11.2016.
u 14:15

Zrakoplov koji je s ruskim dužnosnicima i novinarima letio prema Peruu, lovci okružlii s tri strane dok je letio iznad Švicarske

Zrakoplov ruskog predsjednika Vladimira Putiina, pun novinara, presreli su na nebu iznad Alpa švicarski lovci, što je dodatno uzburkalo ionako nemirne vode između Rusije i Zapada.

Jedan od putnika zrakoplova koji je letio prema Peruu snimio je trenutak kad švicarski vojni zrakoplov leti tik uz krilo ruske letjeice, a na trupu je jasno vide oznake švicarske vojske.

Andrej Kolešnikov, urednik magazina Ruski pionir, zapisao je na Facebooku: 'Letimo iznad Švicarske. U jednom trenutku zrakoplov s delegacijom i novinarima sa tri su strane blokirala tri borbena mlažnjaka."

Kolešnikov je napisao kako su zrakoplovi bili toliko blizu da je u njima mogao vidjeti lica pilota te kako je postojala opasnost od sudara, da su se samo još malo više približili.

Rusi su strahovali da će ih Švicarci primorati na prinudno slijetanje, no zrakoplovi su nestali iz vidokruga čim je ruski avion napokon preletio švicarsku državnu granicu.

>> Pojačanje za zračne snage Srbije: Ruski predsjednik odobrio isporuku šest MiG-ova 29?

Komentara 30

MI
mix2mix
14:55 19.11.2016.

koji smijeh, nikakvih duznosnika nije bilo u avionu, nego novinari koji idu na novinarski samit u Peru. VL, pa zar ovakvo sramotno izvjestavanje ima vise smisla?? Sramota i tocka.

DU
Deleted user
15:36 19.11.2016.

Ha ha prepali se da ruski novinari nisu došli u Svicarsku pogledat stanje Soroševih depozita i da nebi vidjeli koliko je novaca ulupao u izazivanje nereda u Ukrajini.

DU
Deleted user
14:51 19.11.2016.

Koja glupost na kvadrat!!! Pa običaj je da se avioni visokihdržavnika iz sigurnosnih razloga prate lovcima pri preletu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije