Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
konačna odluka

Švicarska odbila izručiti Romana Polanskog SAD-u

polanski
Reuters
12.07.2010.
u 14:15

Polanski se od siječnja nalazi u kućnom pritvoru u svojoj švicarskoj vili.

Švicarsko ministarstvo pravosuđa jučer je objavilo da neće SAD-u izručiti poznatog redatelja i oskarovca Romana Polanskog, prenose Reuters i AP. Polanski je uhićen u Švicarskoj u rujnu 2009. zbog optužbi za seksualne odnose sa 13-godišnjom maloljetnicom.

Iz SAD-a je pobjegao 1978. nakon priznanja da je imao seksualne odnose sa Samanthom Geimer koja je u međuvremenu odustala od redateljeva progona.

Polanski (76) je od siječnja u kućnom pritvoru u svojoj vili, u koju je pušten iz zatvora uz jamčevinu od 4,5 milijuna švicarskih franaka. Današnjom odlukom ukinut mu je i kućni pritvor.

Ključne riječi

Komentara 26

IG
igor10zg
14:55 12.07.2010.

Bravo Marsijanac, potpisujem sve tvoje od riječi do riječi. Taj sotonistički gad je zaštićeniji od ličkog medvjeda!

Avatar Rubirosa
Rubirosa
14:57 12.07.2010.

Zeleni lazove Ustaskog ministra A.Artukovica su izrucili iz USA, a ne iz Argetine.Nisu svi Stakici pobegli u Argetinu...(H) Najsmesnija izjava je ona od KrivoUstog ...\"nisu svi Hrvati koji su Argentini od 1946 Fasisti...;)\"

DU
Deleted user
16:13 12.07.2010.

žalosno. Što drugo reći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije