Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poreč

Švicarci ukrali bicikl, Nizozemci oštetili četiri automobila

policija, presretaci
Hrvoje Jelavić/Pixsell
06.08.2010.
u 13:57

Četvorica mladih Nizozemaca u TN Zelena laguna skidali su zadnje brisače na tri automobila te ogrebali boju i lak na poklopcu prtljažnika jednog automobila.

Policijska postaja Poreč podnosi kaznenu prijavu protiv dvojice 21-godišnjih švicarskih državljana zbog počinjenoga kaznenog djela krađe. Njih se sumnjiči da su jučer, 5. kolovoza, oko 17.30 sati u autokampu Turističkog naselja Zelena laguna 41-godišnjem Poljaku otuđili muški bicikl i oštetili ga za oko dvije tisuće kuna.

Porečka je policija privela i četiri mlađe osobe te provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrdila osnovanu sumnju da su četiri nizozemska državljanina u dobi od 25, 24 i dvojica od 22 godine u noći 5. kolovoza na parkiralištu Turističkog naselja Zelena laguna u Poreču oštetili četiri osobna automobila stranih registarskih oznaka, skidali zadnje brisače na tri automobila te ogrebali boju i lak na poklopcu prtljažnika jednog automobila.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije