Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O čemu ona to?

Svi su se smijali dok je govorila: Nemojte dirati tuđe, ali ih smijete udariti

loptice
Foto: Screenshot
20.05.2020.
u 09:20

Otvarajući jedan teniski teren na Long Islandu u New Yorku izvršna direktorica okruga Nassau Laura Curran govorila je o teniskim lopticama. No, one su publiku koja je bila na otvorenju asocirale na nešto drugo

S obzirom na to da u većini država dolazi do popuštanja mjera sve se polako vraća u normalu i mnoge se aktivnosti dopuštaju, a među njima je i igranje tenisa.

Otvarajući jedan teniski teren na Long Islandu u New Yorku izvršna direktorica okruga Nassau Laura Curran govorila je o teniskim lopticama. No, one su sve prisutne koji su bili na otvorenju asocirale na nešto drugo.

Balls su na engleskom i muški testisi pa je mnoge nasmijalo kada je gospođa govorila da ne smiju dirati tuđe, ali da ih smiju udariti.

Iako se brzo ispravila i rekla teniske loptice mnoge je i dalje zabavljalo na koji je način govorila o njima.

– Kako bi izbjegli zabune koje su čije loptice, možete koristiti marker i označiti ih s Y ili staviti inicijale na njih – nastavila je Curran te nasmijala sve prisutne.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije